Aamupäivällä mentiin viimeisen lomapäivän kunniaksi kentälle vähän aksaileen ja tokoileen. Aloitettiin aksalla ja tein hyppyjumpan perussarjan ja sitten vähän yhdistelin siihen vauhti pätkää eli pari putkea ja keinu.

Rokan kanssa tehtiin ihan vaan hyppyjumppa pari kertaa ja meni hyvin, sitten otettiin putkesta vauhtia sieltä hyppysarjalle ja seuraavaan putkeen ja keinulle ja sitten sama rinki jatkui!!! Tuli muuten vauhtia Rokkaan mutta selvitty hyppysarjan silti todella hyvin ja voisin sanoa että jopa paremmin ku pelkkää hyppysarjaa otettaessa! Keinun meni reippaasti ja ei yhtään arkaillut eli siihen saa hyvin vauhtia noiden putkien avulla, joten tuollaista treeniä tehtävä useammin!!!

Rapa pääsi myös hyppysarjalle ja oli ensin sitä mieltä et mitä ihmettä tää nyt on mutta kun innostui jutusta parilla toistolla niin sittenhän tuo hyppeli todella hienosti. Rapakin pääsi ottaan putkesta vauhtia ja kyllä sekin kivasti kiihdytteli!!! Rapa ei ole ikinä tehnyt keinua ja ajattelin ettei sitä oteta mutta Rapa oli tästä hieman erimieltä ja meni suorittaan sitä itse ja häntä heiluen laski sen kanssa alas ja uudestaan vaan heti perään!!! Todella hieno keinu ja sinne tuo vaan kiipeili kaiken aikaa uudestaan ja uudestaan!!!

Uunon kanssa tehtiin pelkkä hyppysarja matalilla vinorimoilla ja hyppäsi hyvin ei mitään osuurempaa ongelmaa ainakaan mun silmään osunut!!! Tehtiin myös vähän putkia ja siivekkeiden välistä juoksua ja takaa kiertoja, oli Uunolla vauhtia ja todella kivaa, kyllä se taitaa alkaa aksaamaankin joskun tulevaisuudessa kun vähän vielä kasvaa!!!

Toko-osiossa  kaikilla oli samat jutut eli tunnari, jäävien asennoissa pysyminen ja luoksetulo. Rasmus suoriutui tehtävästään oikein hyvin ainut pikku virhe kävi tunnarissa kun toi ekalla viereisen mutta uudella lähetyksellä loistava suoritus!!! Rokan kanssa meni oikein hyvin kanssa ja eipä sen suoritukseen mitään lisättävää sen enempää!!! Uunon kanssa tehtiin tunnari ekaa kertaa niin et väärät kapulat kasassa vieressä ja oma siihen viereen, teki kaksi kertaa todella hienon tunnarin, meni ja haisteli hetken vääriä sit oma osui nokan eteen ja toi sen mulle!!! No sitten ohjaaja oli vähän liian ahne ja otettiin kolmas kerta niin et oli kaks kasaa vääriä ja oma siinä välissä, tämä liian vaikea juttu joten piilottelin omaa pari kertaa heinikkoon ja sieltä etsiminen sujui oikein hyvin!!! Jäävien pysymiset hyvässä mallissa ja samoin luoksetulo!!!

Treenien jälkeen vähän mäkikäveleen ja lenkkeileen Hunnarille, olin niin tyytyväinen itseeni kun tulin kotiin kun olin ollut niin ahkera heti aamusta niin sitten sai levätä iltapäivällä!!! Huomenna takaisin töihin ja jos tää elämä alkaisi sitten taas vähän normalisoitumaan ja tulisi jokin rytmi tähän elämään!!!