Tässä eiliset aksavideot:

Tänään iltaäivällä tokoiltiin Feeniksin kentällä, Rasmus aloitti ja tehtiin kaikkee rallytoko juttui. Mä vähän viime yönä katselin netistä rallytokon ylempien luokkien liikkeitä ja niitä sitten kokeilin eikä niissä mitään ongelmaa ollut, vähän treeniä vaan niin ne saadaan äkkiä kuntoon!!! Nyt vaan niitä kisoja kattoon niin päästään Rapan kanssa sinne ihmetteleen ja näyttään mitä me osataan!!! Tehtiin vähän ihan tokoakin; metallikapulan kanssa leikittiin ja haettiin sitä hyvää motivaatio noudon palautukseen. Tunnari kerran, siinä haisteli pitkään eli vähän epävarma mutta oma löytyi kuitenkin, tunnari pitäisi tehdä ehkä vähän useammin!!!

Rokan kanssa aloitettiin seuraamsiella joka todella innokasta, Rokka vähän jopa edisti mutta parempi se niin, ilme nyt ainakin kohdallaan seuraamiseen!!! Ohjatun molemmat suunnat ja nyt teki ekan kerran sen mitä tekee kisoissa eli meinaa jättää merkin väliin, hoten ensin otettiin merkkiä muutama kerta ja sitten vasta pääsi kapuloille jotka sitten haki todella nätisti. No hyvä kun tekee tuota "oikaisua" treeneissäkin et pääsee siihen puuttuun koska tähän asti on tehnyt vaan kisoissa. Merkkiä viel viimeisenä hetsaten ja menee sinne todella lujaa. Tunnari kerran, se todelal hyvä ja vauhti kohdillaan.

Uunon kanssa aloitettiin seuraamisella, ensin suoria pätkiä jotka hyviä ja vähän pidensin matkaa. Uutena juttuna hidas kävely ja se sujui hyvin!!! Vasempaan käännöksiä erikseen ja nyt niissä jo jotain ideaa. Vauhtinoutoja ohjatunkapulalla ja kerran metallilla ja niissä todellakin vauhtia!!! Suoraluoksetulo todella pitkältä matkaa ja sekin lujaa suoraan leluun!!! Luoksetulon loppuja pensaan kierron avulla ja niissä myös hyvin vauhtia. Tunnari lopuksi ensin kasan kanssa ja siitä nappaa selvästi sen kapulan mikä erikseen kasasta eli pitää varmaan kokeilla laudan kanssa et malttaa haistella, piilotin omaa pari kertaa nurtsiin etjoutui käyttöön nenään ja ne hyvin! Loppuun paikallaaan istuminen kun keräsin tavarat pois ja hienosti istui vaikka kävin piilossakin!!!

Mukavien tokojen jälkeen käytiin tekeen citykävely ja tehtiin silleen vähän rauhallisimmissa paikoissa et Uuno sai olla vapaan, ihanaa kun sitä voi pitää vapaana missä vaan ja kuuntelee hyvin mua eikä karkaile mihinkään!!!