Eilen lauantaina käveltiin kunnon lenkki koko perheen voimin, Obelix pääsi ekaa kertaa mukaan pitkälle lenkille ja hyvinhän tuo palleroinen jaksoi lyllertää lenkin muiden mukana. Uunon kanssa harjoiteltiin vähän taas sitä reunassa kulkemista ja nyt alkaa jo sujumaan, ei hyppää edes ojaan kun huutaa reuna kauempaa kun auto tulee vastaan!!!

Lenkin jälkeen Uuno teki muutaman tunnarin, ensin vaan oman piilotuksena mutta Sakke vei kapulan, nyt etsi hienosti ja selvästi ymmärsi katsoa mihin päin kapula viedään. Tehtiin viel kaksi laudalla ja nyt todella hienosti teki töitä, selvästi siedättynyt liikkuriin eli taidetaan nyt päästä eteenpäin tunnarin kanssa!!! Muuta ei eilen sitten treenattu kun mulla yövuoro edessä ja mä painuin nukkumaan.

Tänään sunnuntaina olikin oikein aktiivi päivä koirilla ja mulla vaikka pakkasta oli melkein 15astetta, mutta ei se menoa haittaa ja vähän lisää liikettä niin tulee lämmin!!! Leevin ja koirien kanssa käytiin kelkkaileen Vaulammilla, kivasti veti mun valjakko vaikka Leevi istui kyydissä eli vähän lisää hommia pojille!! Lenkki ei ollut nyt kovin pitkä kun pakkasta oli ihan reippaasti.

Pellolla vähän palloiltiin Obelixin ja Uunon kanssa, kooikereita alkoi palelemaan niin että menivät autoon lämmitteleen. Kyllä oli kivaa pojilla ja Leevilla kun juoksivat pallon perässä ja välillä etsivätä sitä hangesta yhdessä!!

Uuno menossa pallon hakuun

ja takaisin pallo suussa

Maastoutunut Obelix!!!

Vauhdilla eteenpäin!!

Viljo tarkkailemassa tilannetta

Leevi koirankouluttaja

Uunon kanssa treenattiin vähän hyppyä ja avohyppy ihan kunnossa, tehtiin erikseen meno ja paluu hyppyä muutama kerta ja sitten kerran myös koko liikkeenä. Perään viel hyppynoutoa pallon kanssa ihan lennosta ja kivasti hakee paluu hypyn vaikka tulisi ihan vinosti esteen takaa!!!

Illalla suunnattiin Prisman parkkipaikalle tokoileen ja saatiin seuraksi Tiia&Koda, Kiitoksia treeniseurasta ja avusta jälleen!!! Mulla oli mukana jopa kolme koiraa ja Rasmus pääsi aloittaan hyppynoudolla. Hyppynoudossa vauhtia, ei ole varmaan ikinä ennen mennyt noin lujaa kapulalle ja tullut takaisin mun sivulle. Kiertämisen avulla ruudun loppuosaa ja tulee sivulle lujaa ja juuri oikeaa paikkaan. Pari suoraa luoksetuloa ja niissäkin yllätys yllätys vauhtia eli tulee todella lujaa. Loppuun viel ruutu pari kertaa, keskikohta hukassa mutta kun sinne laitettiin lätkä niin johan alkoi oikea paikka löytymään!! Rapan kanssa oli kyllä niin ihana treenata kun oli intoa ja vauhtia eli Rasmuksen kanssa pitää oikeesti treenata vaan kerran tai kaks viikossa!!!

Uunon kanssa aloitettiin ruudulla jossa lätkä odotti ja meni oikein hyvin, joka kerta otettiin merkin kautta ja molemmistä suunnista. Ruudun loppuosaa kiertämisen avulla ja tämä ollut Uunolle kovin vaikea mutta tein nyt namilla ja näytin namia tosi selkeästi, alkoi se seuraamis paikka löytyä hienosti ja tulee todella lujaa siihen!! Pari kertaa sivulle tulo myös maasta ja hyvin tuli eli tässäkin alkaa palaset loksahteleen kohdalleen!! Noutokapulan nostoa kiertämisen avulla ja meni hienosti kapulalle takakautta, tätä tarvis nyt paljon treenata et saa varmemmaksi. Perusnouto ensin liikkeenä joka hyvin ja sitten viel todella pitkällä matkaa niin et vietiin kapula yhdessä ja tämän teki todella lujaa molempiin suuntiin. Lopuksi viel tunnari niin et Tiia vei oman lumikasan reunaan ja Uuno meni todella hyvin etsimään omaa ja löysi äkkiä, otettiin viel toinen perään et saa siihen vamuutta eli kyllä se tunnari sieltä löytyy pikku hiljaa!!!

Rokka treenasi viimeisenä mutta oli niin iloinen kun pääsi treenaan. Hyppynouto puukapulalla ja se todella hyvin x2. Ruutu merkin kautta molemmista suunnista, siinä ensin lätkä vähän hukassa mutta parani molemmin puolin toistolla. Ruudun loppuosa kiertämisen avulla ja siinä vähän paikka hukassa mutta tulee nyt todella lujaa eli kyllä se paikkakin sieltä löytyy pikku hiljaa pääasia et vauhti nyt kunnossa!!!

Obelix ja viime viikonlopun palkinnot!!

Ilta-aurinko Vaulammilla!!