Aamulla kello soi kukonlaulun aikaan ja pakasin itseni lisäksi autoon Rapan, Rokan ja paljon tavaraa, matkalla poikettiin ottaan kyytiin Kati ja Jolinda ja vähän lisää tavaraa ja ajeltiin Hyvinkäälle Spanieleiden erikoisnäyttelyyn!!! Kooikereita oli näyttelyyn ilmoitettu 91, todella hienoa et noin paljon koiria ja paljon tuttuja ihmeisii!!!

Mä esitin päivän aikaan varmaan reilut kymmenen koiraa, oli kiva taas juosta kehässä tuttujen koirien kanssa, hienoja sijoituksia saatiin. Sain esittää Rokan nuoren tytön ja oli se vaan hieno neiti josta varmasti tulee vielä jotain suurta ja mahtavaa!!! Myös Rapan lapsukaisia vein kehään ja lapsenlapsenki ja on tuolla mun miehelle vaan UPEITA lapsia, kiitos kun toitte upeat koiranne näytille!!!

Mun molemmat pojat sai erin mutta eivät sijoittuneet enään 19 valioluokan joukossa, Rapan 3v poika sijoittui upealla menolla valioluokan toiseksi, onnea Leo ja omistajat!!! Narttujen valioluokan kakkonen myös Rapan lapsukainen eli kyllä tuo mun Rasmus vaan hienoa jälkeä jättää ja on silla upeita lapsia!!!! Pitää nyt oikein hehkuttaa ku olen niin tyytyväinen noihin Rapan lapsiin!!!

Iltapäivällä oli vuorossa jälkeläisluokka ja Rapa ja lapset sen JÄLLEEN voitti!!!! Oli se hienoa esittee komeaa isäpappaa kun perässä tuli neljä todella hieno lapsukaista!!!

Jälkeläisluokan arvostelu: Vahva uros, lapsukaiset kolmen nartun kanssa, jotka osoittavat miellyttävää rodunomaisuutta ja mukavia kooikereita. Hyvä oranssin punainen väri. Sopivan vahva luusto. Korvakorut voisi olla jollain paremmat, isä ne puuttuu. Aktiivisia koiria, joilla vakaat luonteet.

Rapan arvostelu: Voimakas uros. Miellyttävä pää.Korvakorut puuttuu. Erittäin vahva runko. Mukava hänän kanto.. Hyvä turkki. Liikkuu hyvin.

Rokan arvostelu:  Erittäin kaunis tyyppi. Miellyttävä pää. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Mukavasti kulmautunut.. Vahva luusto. Hyvä runko. Ttumma turkin väri. Erittäin helppo liikkua.

Erityis Kiitokset Sirpalle ja Reijolle mukavasta lahjasta!!! Kiitos Kiitos, me jatketaan harrastamista katsotaan mitä tuloksia saadaan seuraavaksi aikaan!!!