Torstaina Sakke haki kaksi Uunon siskoa kylään meille vkolopuksi, Uuno oli ihan onnesta soikeana kun Tarantella ja Tiikeri tulivat hänen kanssaan leikkimään ja touhuamaan. Rokka myös aloitti heti leikkimään tyttöjen kanssa mutta Rasmuksen  piti vähän ihmetellä et mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu, mutta hyvin kuitenkin otti tytöt vastaan!!! Hauska kyllä seurata neitejä ja Uunoa ja vertailla mitä kaikkea samaa löytyy sisaruksista!!! Tiikeri haluaa kovasti kaiken aikaa leikkiä Uunon kanssa mutta Tarantella puolestaan on ihastunut Rasmukseen joka taas ei oikein leiki, mutta kovasti neiti ainakin yrittää jos vaikka Rasmus sattuisi vähän leikkiin!!!!

Perjantaina heti aamusta mentiin Rapan ja Rokan kanssa pukon kentälle vähän aksaileen Anskun ja länderi neitojen kanssa. Tehitiin vauhti pätkää jossa ideana nopeuttaa kontakteja ja tehdä niistä nopeita vapautuksia putkeen, eli "radalla" oli kaikki kontaktit ja joka välissä putki eikä muita esteitä. Rokan keinu parantunut hurjasti tai siihen tullut varmuutta, rata meni muutenkin ihan hienosti hieman kamala kosteus ja kuumuus haittasi, hidasti menoa mutta muuten hyvin. Tehtiin keppejä vielä ihan erillisenä ja nyt tarvii jatkossa muistaa katsoa tarkkaan et pujoittelee myös vikan välin eli kotona voisin laittaa ohjurin vikaan väliin. Testailin myös niin että menin itse odottaan keppejän päähän ja Rokka pujottelee silti todella hienosti, vika väli välillä jäi menemättä ku oli niin kova kiire saada palkka mutta siihenkin auttaa se ohjuri eli näitä treenataan!!!

Kiitos Ansku aamuisesta seurasta, oli niin kiva aksta yhdessä ja tuntee itsensä ihan tehokkaaksi koko päivän kun aloittaa aamun reippaasti!!! Kuinkakohan tehokkaita me ollaan ens viikolla??

Eilen lauantaina puuhasteltiin vähän kaikenlaista. Koirat touhusivat mukana ja tuntuu jo ihan siltä ku tytöt kuuluisvat kalustoon, niin äkkiä siihen tottuu et karvatassuja onkin vähän useampi!!! Iltasella vähän tokoiltiin sisällä tarkkuus treenin merkeissä, Rasmus aloitti omatoimisilla tunnarikapulan nostoilla ja sit sivulle meni todella hienosti. Sivulletuloja tehtiin joka suunnasta silleen et en käskenyt mitään vaan Rapa tuli itsestään. Peruuteltiin ja kierrettiin vielä mun ympäri pariin otteeseen ja oli muuten Rapassa intoa, ihana Rapa!!!

Rokka teki samat jutut ja oli todella loistava tuossa kapulan nostossa, ihan yllätti mut kuinka hyvin tekee sen!!! Sivulletuloja tarvii alkaa vaatiin vähän tiiviimmiksi mutta pikku hiljaa hyvää tulee. Peruuttelu sujui hyvin ja mun kiertäminen kahdessa osassa, viel kun sais nuo palaset yhdistettyä!!!!

Uunon kanssa tehtiin vaan naksulla kapulan nostamista maasta eli olen nyt ajatellut alkaa naksutteleen tuota kapulan nostoa ja sitten myöhemmin pitoa kun Uunoa ahdistaa hirveästi kun annan sille kapulan kun ollaan tehty pito treeniä. Katsotaan jos näin saisi homman mieluisammaksi, ainakin hienosti lähti tarjoamaan kapulaa eilen ja vaikutti tyytyväiseltä kun joutu vähän miettiin et mistä se palkka oikein tulee!!!!

Muutama kuva rinsessoista ja niiden veljestä!!!

Vauhtia on riittänyt!!!

Pientä keskustelua ilmassa Uunolla ja Tiikerillä!!!

Uuno opetti neideille kuinka jalkapalloa pelataan!!!