Kyl toko on vaan niin ihanaa ja kivaa ettei mikään pakkanen haittaa menoa ja meininkiä!!! Tänään siis tokoiltiin Forssassa Marjan ja Sirkan kanssa ja ei meitä "pikku" pakkanen haitannut!!!

Rasmus aloitti upealla seuraamisella ja parilla liikkeestä istumisella jotka kanssa upeita. Tehtiin liikeestä seisomista taas pienen tauon jälkeen ja se suijui nyt yllättävän hyvin kun viimeksi oli niin vaikeaa. Luoksetulo tehtiin ihan liikkeenä, muuten hyvä mutta maahanmeno hidas perään tehtiin stoppeja kiertämisen avulla. Sitten me vaan temppuiltiin ja hupsuteltiin ja meillä oli niin KIVAA!!!

Rokka aloitti seuraamisella ja se nyt paljon parempaa kun viimeksi hyvin hakee kiinni jalkaan kun pysähdytään! Luoksetulo muuten vauhdikas mutta seisomaan stoppi ihan hukassa, ei vaan yksin kertaisesti osaa yhdistä että tässäkin pitää pysähtyä niinku kierämisen yhteydessä, no vaahvistin asiaa lelun kanssa sainkin ukon pysähtyyn muutaman kerran todella hyvin. Tätä täytyy tehdä nyt vaan ennen koetta koepaikalla lelun kanssa. Suorat luoksetulot tuli niin lujaa ettei niitä kyllä tarvi ottaa enään yhtään ennen koetta. Hyppynouto pari kertaa ja ne ok. Ruutu tehtiin muutaman kerran pallolla ja ne vauhdikkaat samoinku loppuosa, sivulletulo ehkä saisi  olla hieman tiiviimpi. Ihan lyhyt paikalla olo maattiin ja se hyvin  mutta Rokka kyllä alkaa heti paleleen ja täriseen kun sen laittaa maahan, voi pientä ja herkkää!!! Loppuun viel tunnari ja se nyt oikein hyvin!!!