No niin nyt alkaa sitten elämä taas normalisoitumaan kun on palattu töihin ja koirien kanssa ehditty vähän treenaamaankin. Sunnuntaina aamupäivällä Lacina neiti lähti kotiin, muutama kuva vielä isukin ja tyttären vesileikeistä:

Aikamoisia hyppijiä molemmat!!!

Sunnuntaina käytiin äkkiä tokoileen Rapan ja Rokan kanssa MTT parkkiksella. Rasmus aloitti ruudulla nyt tehtiin keskikohta treeniä, ekalla kerralla oli hieman hukassa mutta kun vähän autoin loppujen lopuksi käsimerkillä niin sen jälkeen sitten muisti et itse pitää hakea se oikea paikka. Pari toistoa perään ja ne meni sitten jo todella hyvin!!!! Luoksetulo tehtiin kaksi kertaa ihan suorana ja siinä oli vauhtia!!! Seuraamista tehtiin aikas pitkä pätkä ja palkkailin välillä perusasennoista ja välillä käännöksistä, seuraminen todella tiivistä ja muutenkin oikein hyvää. Metallinouto tehtiin kertaalleen ja siinä mun täytyis jatkossa muistaa ensin tehdä harjoitus heitot ja ottaa sitten vasta se kisaomainen suoritus. Tunnari vielä loppuun ja se meni aikas kiavsti, hieman sähläs kun meni kapuloille mutta malttoi sitten kuitenkin haistella ja nosti hienosti oman!!!! Tunnaria täytyis vaan tehdä useammin niin saisi tuota sähläämistä vähän vähemmäksi.

Rokka aloitti kanssa ruudulla, Sakke oli vienyt sinne lelun valmiiksi ja meni todella hyvin. Toisella kerralla sitten lähetinkin tyhjään taisi muuten olla ihan eka kerta..... No ekalla kerralla jäi pyöriin ruudun eteen mutta otin sivulle ja lähetin uudestaan, sitten meni todella hyvin ja oli muuten komea stoppikin!!!! Kolmas kerta otettiin sitten lelulla et saatiin taas pikku miehen päähän jäämään sellainen mielikuva et siellä se lelu odottaa hakijaansa!!! Pari suoraa luoksetuloa ja niissä vauhtia vaikka kuinka, saas vaan nähdä miten saa sitten joskus ne stopit onnistuun kun tuo tulee niin hirvittävän lujaa. Seuraamisessa otettiin temmon muutoksia ja niin että en sanonut mitään vaan että Rokan piti itse pysyä mun mukana temmon muutoksissa ja meni oikein kivasti. Muutamia käännöksiä tehtiin myös ja nekin aikas kivasti!!! Loppuun tunnarin kimppuun, ekaksi kävin pari kertaa piilottaan omaa ja etsii kyllä todella upeasti. Sitten tehtiin kasan kanssa niin että Sakke vei meidän oman sinne viereen. Rokalla aivan liikaa vauhtia kun menee kapuloille ja sen takia hetkellisesti vähän unohtaa mitä siellä tehdään, ekalla kerralla nosti ekan minkä näki, mutta kun lähetin uudestaan niin alkoi upeasti haisteleen ja lopulta löysi sen oman!!! Selkeästi etsi omaa edelleen piilosta eikä millään meinannu tajuta että se siinä näkyvissä eli nyt täytyy alkaa totuttaa pikku ukkoo näkyviin tunnarikapuloihinkin, täytyy varmaan viritellä tuonne takapihalle joku aita hässäkkä et saa ne väärät sinne aidan taakse.

Treenien jälkeen käytiin vielä käveleen elonkierrossa koko perheen kanssa ja jopas oli Kasperi onnellinen kun pääsi possuja kattoon, siellä se nuoli niiden korvia ja varmaan menis niiden kanssa leikkiin sinne aitaukseen jos vaan päästäis!!!! Kasper possu fani!!!!

Tänään oli vuorossa jälleen Rokan agility kurssi, ennen kurssin alkua Kasper pääsi kokeileen agi taitojaan ja hienostihan tuo putkeen sujuhti ja muutaman hypyn loikkasi. Rasmus pääsi myös sujuhtaan putkeen ja tekemään kepitkin, hyvin ne koiruudet vaan muistaa mitä tehdään sillä on siitäkin muutama vuosi kun Rasmus on viimeksi päässy agia tekeen!!!!

No sitten itse Rokan kurssiin, aloitettiin tänään takaaleikkauksella ja oli muuten äärettömän vaikeaa.... Välillä mä jyräsin koiraa, välillä kädet oli missä sattui, toisinaan sitten jalat meni ihan omiaa ja jos mä sain itseni jotenki ojennukseen niin sitten Rokka sinkosi johonkin ihan eripaikkaan kun mä olisin halunnut....Tuota ehkä täytyy vielä vähän harjoitella et saan itseni pysymään siellä missä haluan ja sit vielä se koirakin siihen mukaan!!!! No loppujen lopuksi saatiin se kahden hypyn ja putken sarja tehtyä edes jotenkin, Kuinkakohan kauan Ansku ja Iiris jaksatte mua kun kaikki pitää todellakin vääntää rautakangesta kun se -lanka ei riitä!!!!

Ekaa kertaa katsottiin keinua ja aloitettiin ylösmenolla ja se meni kyllä todella mallikkaasti molemmin puolin ja jopa mä olin mukana mitä tehdään. Takaa kiertoja harjoiteltiin molemmin puolin ja niissä me kyllä oltiin Rokan kanssa aika hyvii, ainakin mun omasta mielestäni. Varmaan auttoi paljon kun ollaan harjoiteltu tuota kiertämsitä paljon puiden kanssa. Kiertämistä tehtiin myös kahden esteen ja putken sarjalla ja se meni oikein hyvin!!! Lopuksi otin muutamaan kertaan vielä kepit ohjurien kanssa ja ne kyllä nopeutuu kerta kerralta, ku nyt vaan sais ne omat kepit niin pääsis niitä treenaan oikein urakalla!!!!

Kiitoksia meidän omalle ja niin ihanalle agiporukalle, oli kyllä todella kivaa ja rentoa, ei tarvi yhtään stressata vaikka vähän itse mokaileekin ja mä kyllä onnistun aina mokaileen aikas paljon!!!! Suuret kiitokset myös ihanille ohjaajille Anskulle ja Iirikselle!!!!