Eilen iltaselle hiippailtiin Rapan ja Rokan kanssa koulun kentälle vähän tokoileen, molemmat pojat pääsivät vuorotellen treenaileen ja toimi aika kivasti kun odottivat aina hetken omaa vuoroaan.

Rasmus aloitti metallinoudolla joka todella upea, laukkasi molempiin suuntiin ja oli erittäin iloinen. Palkkasin noudon vasta kun oli siirrytty seuraavaan suoritus paikaan eli tuli treenattua tuota siirtymistäkin, mitä pitäisi treenata paljon enemmän. Heti perään tehtiin kaukot ja tuo koirahan ihan sekosi.....joka kerta kun pyysin seisomaan niin hyppäsi puol metrii eteenpäin ja jäi muriseen mulle pylly pystyssä Siis Rapassa oli vähän vauhtia ja energiaa kun ei olla pariin päivään treenattu, kaukotkin alkoi näyttää ihan hyvältä kun otettiin muutama asennonvaihto jäi jopa noi loikat pois ja tilalle tuli peruuttaminen!!!! Mä vaan kiltisti palkkailin sillä nyt oli ainakin motivaatio ja ilme kohdellaan, empä usko et kauhean usein tuollaisii loikkii tekee!!!!

Rokka teki myös noudon ja joutui tekeen myös metallilla kun puukapula oli unohtunut kotiin. Nyt ei metallin nostaminen tuottanut  mitään ongelmii, vähän täytyy liikkeen loppua vielä hioa niin se on sit siinä. Tehiin toinen heti perään ja nyt niin et lähdin pakoon kun lähti tuleen mua kohden kapulan kanssa. Kaukot tehtiin noin metrin päästä ja siinä M->I->M->I->M ja meni todella hienosti, teräviä ja nopeita vaihtoja juuri sellaisia kun  niiden kuuluu olla!!! Rokan kanssa harjoiteltiin myös kehään tuloa tässä samalla eli käskin maahan ja siitä otin sitten suoraan mukaan kun mentiin "kehään" ja toimi hienosti, oli heti mun sivulla ja valmis hommiin.

Rasmuksen urakka jatkui ruudulla joka tehtiin kaksi kertaa alustan+kipon kanssa ja meni todella hyvin. Suora luoksetulo tehtiin koko kentän pituudella ja tuli todella lujaa kun pääsi taas syömään suoraan pussista!!! Seuraamista pitkä pätkä ja siinä oli vähän kaikkea mahdollista, tuo mies seurasi oikein hyvin ja jaksoi koko pätkän oikein mallikkaasti. Lopuksi vielä pieni palkkaamattomuus harjoitus eli metallinouta ja kaukot. Nouto oikein hyvin ja samoin kaukot, joista sai sitten jätti palkan.

Rapan kanssa mun täytyy nyt muistaa paljon harjoitella noita siirtymiä liikkeiden välissä ja sitten palkkaamattomuus treenejä, koska liikeet on kunnossa kisoja ajatellen mutta noita muit juttui täytyy viel vahvistaa.

Rokka pääsi sitten tietenkin vielä tekeen ruutua johon vietiin ekaksi yhdessä lelu ja sitten Sakke lisäili pari kertaa niin ettei Roksu nää. Ampui joka kerta aivan täysiä ruutuun ja oli super onnellinen kuin siellä odotti rakas pallopää!!!! Hyvin etsii katsellaan ruudun kun pyydän ja jää sitä tuijottaan. Sivulletuloja ja seuraamista otettiin ja ne oikein hyvin, mun täytyis muistaa alkaa pienentään tota sivulletulon käsiapua kun ei sitä kyllä enään tarvi, mä vaan jostain kumman syystä sen annan.... Loppuun tehtiin kanssa pieni palkkaamattomuus harjoitus eli vietiin yhdessä lelu ruutuun ja otettiin luoksetulo ja siitä sitten ruutu. Luoksetulo tehtiin kahteen kertaan kun ekalla meinasi väkisin karata ruutuun mutta pysähtyi kuitenkin käskystä ja otettiin sitten koko luoksetulo uudellee ja nyt oikein mallikas. Ruudussa oli vauhtia kun sinne sittn pääsi juokseen!!!

Rokan kanssa täytyy kanssa alkaa tekeen usein palkkaamattomuus juttui että tottuu siihen heti pienestä pitäen ja sitten mun täytyy muistaa käyttää tota "kehään" meno juttua niin saan sitäkin vahvistettua siinä samalla.