Viiden aikaan Marja ja Roisto tulivat noutaan mut ja kooikerit ja suunnattiin Turkuun Lentsun kurssille tokoileen. Ekaksi vuorossa oli Roiston kurssi joten menin Rokan kanssa tekeen city kävelyn ja tutustuun kaikkeen uuteen. Väkeä oli aikas kivasti liikkeellä kun vähän aikasemmin oli loppunut joku iso jalkapallo ottelu viereisellä stadionilla. Nähtiin vaikka mitä kulkupelejä eikä tuo mies niitä ihmeemmin edes kummastellu. Hetki seisoskeltiin cittarin ovella ja katseltiin ihmisiä ja ostoskärryjä, eipä nekään ihmetyttäneet vaan reippaasti niitä haisteleen!!! Kiva huomata kuinka reipas pikku mies on ja jotenkin niin helppoa kulkea sen kanssa kun ei mitään pelkää ja arastele!!!

Rapan kurssin ajan Rokka sai olla sit häkissä ja ääni oli välillä aika kova kun pikku mies siellä huusi ja kiljui..... Hyvää harjoitusta tuokin!!! Kurssilla tänään kokeiltiin häiriköidä toisen koiraa oikein urakalla. Aloitettiin kaukoilla ensin niin et häiriö vieressä ja sitten takana. Rapa teki muuten todella hyvin mutta eka seisomaan nousu tuotti ongelmii, nyt vaan paljon palkkaileen ekaa seisomaan nousua! Louksetulossa oli molemmin puolin häiriköt, ekaksi suora ja sitten seisomaan stoppi. Suorassa Rapa vaan kiristi vauhtia kun vieressä juoksi ihmisii ja stoppi todella loistava!!! Luoksetulon maahanmeno tehtiin yhdessä niin että käskettiin vähän eriaikaan koirat maahan. Rapa ei ekalla suostunut edes lähteen liikkeelle ilman pientä apua mutta toinen sit jo parempi. Molemmilla kerroilla maahanmenot kyllä hienot!!! Seuraamista tehtiin kaikki kimpassa ja siinä ohjaajat joutuivat välillä kyykkyyn ja nyppimään ruohoa jne.... tuo vaan oli koirista kivaa ja kaikki seurasivat aivan sairaan hienosti. Seuraamista tehtiin myös toinen pätkä niin että kaksi koiraa keirsi puuta ja yksi seurasi siinä lähellä. Eipä tuokaan Rapaa haitannu ja puun kierrot todella hyviä ja vauhdikkaita!!! Loppuun vielä p.olot, ensin istuminen mikä muuten todella hyvä ja rauhallinen mutta kun palasin piilosta niin meni maahan. No tuon annettiin olla ja työstän tuota loppua kotona. Makuu todella hyvin vaikka Lentsu oli riehunu siellä kentällä ja heitelly kiviä jne.... siellä ne kaikki vaan makasi niin nätisti ja keskittyneesti!!!!

Illal kotona Rokka aloitti naksuttimen harjoittelun, jos sen kanssa vaikka opettelisi jotain kivoja temppuja kun nyt jo tarjoilee vaikka mitä kun näkee namin kädessä!!! Rapa teki  iltaruualla p.istumisen ja nytkin meni maahan kun palasin luokse. Korjasin sit istumaan ja tein lopun uudelleen niin sitten hyvä ja vapautus suoraan syömään!!!!

Tänään oli kyllä todella kivat ja häiriö rikkaat treenit!!! Miks mä en ite ikinä keksi mitään tuollaisia.....??