Pikku tytöt ovat nyt meillä kylässä (niitä tulikin sitten kaksi ) ja kyllä vilinää ja viskettä riittää. Kasper on aivan rakastunu tyttöihin ja ei meinaa antaa niiden edes nukkua, no Rapa nyt ei ole niin kamalan innoissaan... Rapa lähinnä miettii koska noi lähtee pois! Eilen Rapa innostui peräti leikkiin tyttöjen kanssa metsässä, taisi tulla joku ajatus katkos isukille!! Silmänisku

Tässä muutama kuva tytöistä:

Black Amiikos Laureine Lacina

Kyllä Lacina osaa kantaa hienosti lelua!!!

Black Amiikos Xanthe Ximena

Molemmat ovat siis Rapan jälkeläisiä, Ximenasta ei ole kun tuo yksi kuva kun hän on sellaine rauhallisempi tapaus ja melkeimpä nukkuu tai ei ainakaan liiku sillon kun mulla on kamera kädessä!!!

Tänään isot pojat pääsivät Viljon kanssa pitkälle lenkille kun ei ollu muutamaan päivään ehditty lenkkeileen, virtaa oli taas vaikka kuinka. Onneksi oli jonkin verran lunta tiellä niin tuli mulle ja pojille kunnon jumppa. Rasmus ja Viljo juoksentelivat ja leikkivät pitkin peltoja yhdessä, taitaa Rapa olla vihdoin tajunnu et Viljo on ihan kiva. Rapa on ollu tähän asti sitä mieltä ettei Viljon kanssa voi leikkiä ja että sitä pitää komentaa vähän väliä, voi tietenkin vaikuttaa sekin et Viljo on ollut useasti meidän kanssa lenkillä nyt talvis aikaan.

Illalla lähdettiin omien poikien kanssa treenaileen Forssan keskustaan. Rapa aloitti ruudulla ja tänään niin ettei siellä takana ollut kuppia. Hienosti juoksi täysillä ruutuun ja stoppasi käskystä!!! Olin niin onnellinen et sen kuuli varmaan koko kaupunki!!!Kieli ulkona Nyt on taas ruutu kunnossa, tietenkin pitää muistaa vahvistaa sitä kupilla usein!! Perään otettiinkin heti kupille juoksu. Seuraamisen käännöksiä harjoiteltiin jälleen tai peremminkin mä harjoittelin mun pään hallintaa! Tänään pää pysyi hienosti hallussa!!! Käännökset todella hyviä ja nyt sujuu jo täyskäännöskin vasempaa ilman namiapua niin paikalla kun vauhdissa. Kaukoissa haluaisin että lähtisi vahvemmin taakse kun nousee seisomaan. Vähän muokkasin mun käsimerkkiä enemmän taakse työntäväksi niin alkoi toimimaan paremmin. Tuota täytyy nyt treenailla aluksi sisällä ja sitten vasta ulkona. Muuten kaukot oli hyviä, paitsi siis tuo I->S, jossa tuppaa edelleen ottaan sen toisen etujalan eteenpäin.  Ohjattua otettiin nyt kapuloilla ja vaan oikeaa puolta. Marja toimi liikkurina ja vei aluksi kapulan n.5m rapan oikealle puolelle. Ravaten haki ekalla käskyllä. Otettiin kaksi toistoa niin että kapula meni aina vähän kauemmaksi, vikalla kerralla haki laukalla reippaasti. Selvästikkin sai varmuutta ja tiesi mitä pitää tehdä. Hienosti kyllä kääntyi oikeaan, selvästi meidän alusta treeni auttanut, nyt sitä vaan jatketaan jotta saadaan nuo suunnat varmoiksi.

Lopuksi paikallaolo, Marja toimi liikkurina kun kaikkien muiden koirat makasivat. Rasmus todella rauhallinen koko paikallaolon ajan ja seuraili vaan Marjaa, odotti selvästi et hän saa tuolta ruokaa. Olen todella tyytyväinen tuohon pikkumieheen, oli kyllä niin osaava ja taitava taas tänään!!!!

Tästä kohta kun jaksan nousta sohvalta niin piilotellaan pikku neideillä vielä pupun nahkaa ja voidan puuhastella jotain muutakin. Kasper ja Rasmus saa tietenkin tehdä muutaman tempun ja nayttää vähän mallia neideille et mitä kaikkee me osataan!!!Cool