Tänään ja eilen ollaan tokoiltu ihan vaan kotosalla mutta kuitenkin tokoiltu!!! Eilen tehtiin kaikenlaisii pikku juttui sisällä mitkä jää usein treenaamatta eli Rasmus ja Rokka tekivät seuraamisen paikallaan käännöksiä ja molemmilla ne todella hyvin samoinku sivuaskeleet molempiin suuntiin ja peruutus! Rappusissa peruuteltiin molempien kanssa ja tehtiin -läp-i temppua ja yllätyin ihan kun Rokka osasi sen niin hyvin kun välillä käsien läpi hyppääminen ahdisti sitä kovasti!!!

Uunon kanssa tehtiin paikallaan oikeelle käännöstä ja siinä koettiin hurja edistyminen kun palkkasin niinku kuuluu, käännös alkoi tiivistyyn ja Uuno selkeästi ymmärsi mitä haetaan!!! Sivulletuloja tehtiin niin et autoin paljon koska niissä ollaan vähän lintsattu ja sivulletulo motivaatio vähän kärsinyt eli ne tehotreeniin suurella avulla ja palkalla. Kosketus alustaa naksuttelin ja lähti sitä hienosti tarjoamaan. Loppuun istumisesta maahanmenoja ja ne nopeutuu kun niitä ollaan tehty pari päivää jo putkeen!!!!

Tänään Uuno sai viettää laatuaikaa mun ja Leevin kanssa kun käytiin kolmistaan lenkkeileen Elonkierrossa, kyllä teki hyvää Uunolle päästä välillä yksin johonkin!!!

Illalla vähän puuhasteltiin ulkona kaikkee tokoon liittyvää ja muutakin eli Rasmus aloitti metallinoudolla joka kolme kertaa suoraan namille ja nyt palautus todella hyvä. Ruudussa tehtiin keskikohta leikkiä ja siinä Rapa kyllä todella hyvä. Liikkeestä istuminen kerran ja se ihan nappiin!! Luoksetulo ensin suorana ja sitten liikkeenä joka hyvin mutta viimeisen osan saisi tulla lujempaa joten se treenattiin sitten ihan erikseen pari kertaa!!!

Uunon kanssa aloitin alustalla mutta huomasin että ei vielä pysty ulkona keskittyyn siihen tarpeeksi eli siirretään se sisälle takaisin ja tarvii tehdä kunnon pohjatyö siihen. Seuraamista tehtiin pienissä pätkissä ja autoin aina perusasentoon sivulle, nyt oikein hyviä seuraamis pätkii ja alkaa hahmottaa perusasennon kun pysähdytään. Puun kierron avulla luoksetulon  loppua ja sitten perään muutama puun kierto suoraan leluun, molemmissa vauhtia ja sivulletulot onnistui hienosti. Loppuun muutama maahanmeno istualtaan ja nyt todellakin tippuu alas!!!!

Rokan kanssa aloitettiin metallilla ja nyt siinä vauhtia, palkkasin suoraan lennosta et saa kapulan suuhun oton nopeaksi. Ruudun keskikohta treeni sujuu hyvin ku käyn näyttää aika usein mihin haluan Rokan mutta jos otetaan monta toistoa etten näytä niin sitten tarjoo merkkiä eli tarvii käydä näyttää usein et saa siihen sitä varmuutta. Luoksetulo suorana ja sitten liikkeenä, pysäytin seisomaan suullisella käskyllä jota ollaan nyt vasta vähän treenattu ja se toimi ihan sikahyvin, muutenkin luoksetulo hyvä!!! Jäävet kertaalleen läpi, istuminen ja maahanmeno hitaat mutta muuten ok. Lopuksi treenattiin vielä vähän keppejä ja nyt mulla ahjurit kiinni alussa ja lopussa että saan niitä vahvisttetua kun ne olleet vähän heikot, kepit meni kyllä hyvin ja tehtiin erilaisii variaatioita.