Tänään oli mukavan sateinen päivä, piti käydä vetään jäljet mut päätettiin siirtää sitä Tanjan ja Marjan kans huomiseen. Olimme kyllä Tamjan kanssa todella reippaita ja kävimme sateesta ja tuulesta huolimatta treenaan pilvenmäellä.

Kasper pääsi aloittamaan ja teki todella upean seuraamis pätkän. K:lle sopii parhaiten et treenaan pari kertaa viikos niin mielenkiinto riittä ja puhkuaa ihan innokkuuttaa tehdä jotain!
Vein ruutuun palkan jo ennenku otin K:n autosta, sinne sit vaan lähetys suoraan palkalle. Vesilätökät vähän auheuttivat ongelmia kun piti loikkia niiden ylitse, mutta ruutuun mentiin silti vauhdilla!!
Viimeisenä se kuuluisa tunnari, joka oli tänään sit tod HYVÄ. Meni kapuloille reippasti ja haisteli tarkkaan kaikki läpi ja otti oman!!! Pystyin olemaan hiljaa niin kauan et oli palauttanu kapulan sivulle-> SUPER palkka ja kehut!! Osaahan se koira sen, no tätä nyt treenaan vaan eritilanteissa ja paikoissa niin saadaan kisoisskin onnistuun!

Rasmus pääsi aloittamaan tunnarilla, kun on sille vaikea liike ensimmäisenä vaik osaakin sen hyvin. Nyt tästä suoriuduttiin mallikkaasti, vaikka kurahaalari vähän ärsytti....
Olin taas välis vienny R:n palkan ruutuun ja sit lähetys suoraan palkalle, ettei voi ikinä tietää mikä siel odottaa vai pysäyttääkö mamma. Tanja sit heitti namin seuraaval kerral ku otin stopin ruutuun jää edelleeen vähän sivuttain mut kääntyy jo sentää puoliksi muhun päin!!!
Viimeiseksi muutama kupille juoksu et motivaatio pysyy mahd korkeana ruutua kohtaan!
Illan viimeiseksi muutama "vauhti" seuraamis pätkän, et lähden jossain vaihees liikettä vaan juokseen ja R saa palkan ku saa mut kiinni, tässä palkkana narupallo niin saa sit vetää viel sit lopuksi!

Illalla viel Rasmus suihkuun, sunnuntaina erikoisnäyttely Hyvinkäällä! Nyt sitten kävellään muutama päivä kurahaalari päällä ettei tarvi enään uudestaan pestä ja puunata!!
Veret onkin jo suamassa huomistä mejä operaatiota varten, päästään MArjan kans tutustuun Suomen luonnon ihmeellisyyksiin ja toivottavasti päästään/löydetään sieltä poiskin!! ;)