Eilen aamulla heti yövuoron jälkeen otettiin vanhempien poikien kanssa pitotreeniä tunnarilla ja onnistui hyvin, molemmilla ote tiukkeni muutamalla toistolla. Uuno teki maahanmenoja ja ne vaikeita, mutta saatiin onnistuun hyvin kun meni mun jalan alta!!!

Iltapäivällä käytiin Uunon kanssa citykäveleen Forssassa ja kyllä ukkeli kävelee edelleen vaan niin kauniista ja asialliseti!!! Vaulammilla käytiin tekeen reipas reilun puolen tunnin pyörälenkki Rapan ja Rokan kanssa, alkaa askel pidentyy ukoilla kun ollaan tehty ravilenkkejä nyt 2-3 kertaa viikossa.

Saken päästyä töistä lähdettiin Somerolle Uunon kotipaikkaan ihmetteleen paimennusta, lampaita ja siskoja. Uuno pääsi vähän tutustuun lampaisiin ja Svedu-pappa näytti mallia kuinka se paimennus sitten kuuluisi mennä ja Uuno katseli tietenkin viisaana vierestä!!! Olipa kiva nähdä siskoja ja huomata ettei Uuno ole mikään jättiläinen vaan aikas samankokoinen korkeudestaan kun sisko tytöt!!!

Tänään aamupäivällä tokoiltiin Forssassa jäähallin vieressä ja saatiin kiva häiriö jäähallilla olevista ihmisistä joita tuli ja meni. Rasmus aloitti kaukojen ekalla nousulla ja tehtiin eripituisilta matkoilta ja kaikki ihan nappiin, samoinku suorat luoksetulot todella pitkältä matkaa. Jääviä tehtiin sekalaisessa järjestyksessä suorapalkalla ja kaikki ihan nappiin!!! Loppuun ruutu ja nyt ideana se keskikohta, Rapa muisti hyvin mitä haetaan vaikka ei olla hetkeen tuota tehty!!! Rapa teki paikallaolon Mayan vieressä ja niin et jäin itse lähelle ja näkyviin kun ei ollut erillistä palkkaajaa, Rapan valui kamala kuola et on hyvin yhdistänyt et häntä palkataan kun makaa siellä nätisti!!!

Rokka aloitti kanssa kaukojen ekoilla nousuilla ja ne ihan nappiin ja oikein napakat nousut. Luoksetuloa otettiin puun  kierron avulla ja ideana vaan et tulee täysii, tämäkin toimi hyvin. Jäävien asennoissa autoin et sain ne nopeiksi, mutta maahan menoa treenattava vielä paljon lisää et sen saa nopemmaksi. Ruudun keskikohta treeni olikin Rokalle vaikea vaikka kävin monta kertaa näyttään paikkaa, en kyllä nyt ihan äkkiä muista koska tuota on viimeksi otettu no mutta saatiin pari onnistunutta suoritusta ja  niihin sitten jätettiin. Paikalla olot loppuun ja niissä Rokka levoton, mutta onnistuttiin kuitenkin.

Molemmat pojat onnistuivat jälleen kaikissa, et siis kaikki onnistuu treenit jälleen onnistuneesti!!! Rapan itsetunto on noussut selkeästi sillä on paljon iloisempi ja innokkaampi nykyään kun treenataa!!!

Uuno pääsi tekemään muutamat sivulletulot, leikkimään ja luoksetulot, kaikki onnistui Uunonkin kanssa ihan nappiin ja kyllä sitä intoa oli taas touhuta vaikka kuinka ja paljon, ei tarvi Uunoa paljoa viritellä/herätellä touhuileen mun kanssa!!!!

Iltapäivä menikin kokonaan raksalla pihahommia tehdessä ja kävihän meille mukavia vieraitakin!!! Sakke sai agikepit valmiiksi ja niitähän oli pakko testailla Rokan kanssa ja aikas lujaa poika pujottelee!!! Nyt pääsee treenaan keppei lähes päivittäin joten niihin saa varmuutta kivasti tehtyä ennen kisoja!!!! Rokan saa muuten hyvin hetsattua kepeille ja sit menee kyllä todella lujaa!!!

Rakennustarkastaja paikan päällä tarkkaavaisena!!!

Illalla kotona tehtiin viel pienii tarkkuus juttui, Rapa aloitti metallin kanssa pitotreenillä joka aluksi vähän inhottavaa mutta kummasti parani parilla toistolla. Seuraamisen käännöksiä ja sivuaskeleita vähän joka suuntaan ja ne oikein tiiviit ja nätit. Jumppapallon kanssa vähän jumpattiin syviälihaksia kun olen saanut sen haettua terassilta sisälle vihdoin ja viimein!!!

Rokka treenasi kanssa metallilla pitoa ja parani toistoilla, tehtävää on viel paljon et pitää kunnolla kiinni mutta treenaamalla niitä tuloksii tulee. Sivuaskeleet ja käännökset ihan ok, peruutusta pitää vähän hioa kun siinä tuppaa kääntään takapuolensa vähän mun taakse. Rokkakin ymmärtänyt jo miten kiva on jumppapallon kanssa touhuilla kun innokkaana hyppää sen päälle!!!!

Uuno syösyili kosketusalustan päälle ja mä vaan naksuttelin sitä, hienosti kyllä lähtee tarjoileen et tarvii alkaa opettaan vaan kaikkea muutakin naksun kanssa!!! Muutama maahanmeno jalan alla, niitä tarvii tehdä kyl viel paljon ku ei oikein mitään hajua maahanmenosta. Jumppapallon kanssa touhuiltiin ja nyt Uuno jo pystyi seisomaan sen päällä ennen on vaan istunut ja maannut taitaa Uunolle kehittyä meidän perheen parhaat syvät lihakset!!!!