Taas se  viikko vierähti melkein ohi mennessä... Mä niin kuvitttelin et mulla olis ihan sellainen kevyt ja rauhallinen kevät mutta nyt kyllä tuntuu siltä et tää kevät ei ole nähnytkään rauhallista ja kevyttä, no syksyllä ja talvella sitten taas huilataan kunnolla!!! winkMaanantaina aamulla kävin lenkkeileen kunnon lenkin ja sitten saikin lähteä töihin katsastamaan mitä sinne kuuluu viikonlopun jäljiltä. Illalla oli vielä kaikille koirilla jummpa hetki eli palloiltiin, peruuteltiin ja tehtiin kaukoja, koko sakki teki kaiken hienosti ja todella innoissaan!!!

Tiistaina töiden jälkeen tallusteltiin tuossa pelloilla ja samalla treenasin Uunon kanssa luoksetulon stopit kiertämisen avulla, kun vähän harmitti se luoksetulon seisominen. Nyt seisominen sekä maahanmeno hienossa mallissa ja tulee myös lujaa sivulle jos ei käskekkään pysähtyä!!! Täytyy nyt muistaa vaan treenata myös joskus noita luoksetulon stoppeja ihan liikkeenä kun se on tainnut jäädä todella vähälle.

Keskiviikkona aamusta mentiin Vaulammille jossa lenkkeiltiin metsässä kun siellä oli vielä kivasti luntakin ja koirat pysyi puhtaina. Tokoilla myös piti ja myös Rasmus pääsi näyttämään mitä osaa eli ruutua kipolla ja alustalla ja molemmilla oikein hyvin. Hyppynouto muutaman kerran ja siinä oli ainakin vauhtia ja asennetta, sillä kerran jopa murisi kapulalle!! Loppuun vielä tunnari joka tehtiin ihan samalla varmuudella kuin ennen!!
Rokan kanssa tehtiin ihan lennosta kun selvästi hieman "ahdistuu" kun liike aloitetaan sivulta eli lennosta merkille ja ruutuun ja kyllä mentiin lujaa ja menossa oli sellaista kunnon tekemisen meininkiä. Hyppynouto ihan sivulta ettei opi varastaan kapulalle mutta hyppynoudot todella hienot. Tunnari loppuun ja se todella varmasti!! Hyvät treenit Rokan kanssa ja tuo ruutu varsinki toimi oikein hiensoti kun lähettelin vaan lennosta ja hetsasin vielä vähän ennen sitä!!! Nyt tuollaisii asenne treenejä paljon!!
Uunon kanssa aloitetiin hyppynoudolla ja ne ihan kunnossa. Ruutua alustan kanssa, ekalla kerralla teki kaaren kun meni ruutuun mutta muuten suoraan ruutuun. Seuraamista tehtiin "käden" avulla ja pää kohosi aika kivasti, kun vaan itse olin todella nopea ja tarkka palkkaamisen kanssa! Seuraamisen käännöksiä joka suuntaan ja ne parani ja tiivistyi treenin aikana eli kyllä treenaaminen kannattaa, yllätys yllätys!!! smiley Muutama liikkeestä istuminen ja ne ihan nappiin, samoinku tunnari lopuksi joka todella tarkka ja varman oloinen!!!

Tänään mun päivä meni sukuloidessa ja koirat saivat asustella tarhassa päivän, nyt meillä makaakin ihanan rauhallisia ja levollisia nelijalkaisia ystäviä!!!
Huomenna mennään testaileen vähän mihin kaikkeen Uuno pystyy ja mitä keväällä/kesällä tullaan touhuamaan tuolla "kilpailu"rintamall!!! cheeky