Taas muutama päivä vierähtänyt kauheassa kiireessä ja tohinassa, pojat ovat käyneet vaan lenkeillä ja muuten viettäneet lomaa. Rasmuksen ja Rokan kanssa ollaan ahkerasti käyty pyöräileen ja kyllä alkaa huomata jo tuloksen, ravi askel molemmilla nimittäin pidentynyt huimasti ja nyt jo pääsee ajaan 45min lenkin ihan reippaasti!!!! Huippu kuntoisia ukkeleita mulla kohta!!!

Tänään pitkästä pitkästä aikaa tokoiltiin vähän suuremmalla porukalla ja jopas oli kivaa ja koirat saivat hyvin häiriöö toisistaan!!! Rasmus aloitti mun koirista ja tänään teemana palkattomuus ja kaikki voittajan liikkeet, tehtiin ne kahdessa osassa. Ekassa osassa seuraaminen, luoksetulo, liikkeestä istuminen ja ruutu. Seuraaminen todella hyvää ja innokasta, olen ihan super tyytyväinen tähän!!! Luoksetulo Rasmuksen mittakaavalla normaalia reippaampi! Liikkeestä istuminen hyvä kun autoin myös hieman vartalolla, mutta pääasia et istuu. Ruutu muuten hyvä mutta meni sivusta sisään ja sit jouduin vähän peruutttamaan et pysyi sisällä, kokeessa olisi menny nollaksi kun tuli liikaa käskyi mutta hyvä huomata kuinka hyvin Rapaa pystyy ohjaileen kauempaakin, ruudun loppuosa oikein hyvä. Välissä Rapa meni hetkeksi huilaan autoon ja jatkoi sitten toisella osalla johon kuului: hyppynouto, metallinouto, tunnari ja kaukot. Hyppy- ja metallinouto oikein hyvät ja vauhdikkaat. Tunnarissa oli ihan liikaa virtaa ja haisteli kapuloita kauan edestakaisin ja lopulta toi väärän. Kaukoihin sitten heijastui tuo että en niin paljoa kehunu tunnarista niin ne sitten todella tahmeat ja kiinitti todella paljon muihin huomioo. Kaukoja pitää alkaa nyt joka kerta vaan treenaan jonkun liikkeen jälkeen josta ei ole tullu palkkaa Rapalle. Kokonaisuutena mä olin tyytyväinen, Rapan häntä heilu kaiken aikaa ja sillä näytti olevan kivaa, jaksoi kaikki todella hyvin ja motivaatio oli kohdallaan!!! Treenin jälkeen tehtiin viel yks tunnari ja nyt kovan pohdinnan jälkeen toi oman!!! Eli tunnariakin pitäisi ehkä treenata useammin kun kerran kahden kuukaudessa!!!

Rokka aloitti hypyllä, hyppää oikein lennokkaasti ja mielellään mutta tuppasi esteen takan mennä maahan jos en heti heittäny palloa. Nyt siis harjoiteltava vähän viivettä tuohon palkkaan ja sitten myös sitä loppua. Seuraaminen oikein hyvin, tehtiin käännöksiä joka suuntaan, temmon vaihteluja ja pysähdyksiä, kaikki meni todella hyvin ja Rokka seurasi innokkaasti oikeassa paikassa.  Ruutu tehtiin jälleen pallopäiden kanssa ja nyt vietiin eka yhdessä kun ei olla vähään aikaan treenattu. Ampuu kyllä todella lujaa ruutuun ja yhtä hyvin lähti vaikka Leevi kävi viemäs pallopään niin ettei Rokka sitä nähnyt, tää on kyllä ihan Roksun lemppari juttu!!! Luoksetulo tehtiin kahteen kertaan, eka ihan liikkeenä ja sitten toisella palkka vauhdissa. Ekalla loppuosa hieman hukassa vielä eli sitä treenattava, mutta vauhtia oli silti niinkuin toisessakin! Nouto tehtiin kanssa ekaksi liikkeenä ja sitten palkka lensi vauhdissa toisella kertaa, tässä myös täytyy viel vähän auttaa tuon sivulle tulemisen kanssa muuten oikein hyvät ja vauhdikkaat! Pelkkiä sivulletuloja tehtiin paljon ja ne kyllä parantuneet hurjasti vaikka ei olla niitä olla edes ihan hirveästi treenattu nyt vähään aikaan. Lopuksi vielä paikallamakuu Roiston ja Ruun kanssa ja siinä tuijotti mua vaan kaiken aikaa ja kun vapautin niin etsi pallopään ja sen kanssa juokseen!!!!

Rokka pystyi todella hyvin keskittyyn mun kanssa tekemiseen vaikka ympärillä tapahtui paljon, Roisto ja Ruu leikkivät omien pallopäidensä kanssa niin ei sekään haitannu pikku miestä!!! Oikein ylpeä olen tuohon keskittymiskyvyn kehittymiseen ja intoon tehdä hommia mun kanssa yhdessä!!!!

Treenien jälkeen käytiin taas pyöräileen pikku poitsujen kanssa reipas lenkki. Matkalla mietiskelin että miks Rapa ravaa paljon hitaammiin kun Rokka ja herkästi vaihtaa laukalle kun vauhti vähänkin kasvaa, kai Rapalle on vaan jotenkin luontasempaa liikkua laukalla eteenpäin kun menee reippaammin kun taas Rokka ravaa melkein aina! No tuo pyöräily on hyvää ravi treeniä Rapalle ja myös tietenkin Rokallekkin!!!