Viikonloppu taas mennä vierähti ja alkoi uusi viikko. Lumet sulaa kovaa vauhtia ja koirat kantaa jo nyt hiekkaa sisälle kottikärry kaupalla....joka päivä saa riehua imurin kanssa, no aikansa kutakin. Kyllä se kesäkin sieltä tulee ja sit voi taas valittaa kun on kuuma jne.... Viikonlopun aikana ei treenattu muutakun naksuteltiin muutamia temppuja sisällä ja nautittiin tämän talven varmaankin viimeisestä lumisateesta.

Tänään alkuillasta treenailtiin Tanja ja Epun kanssa Forssas. Kasper pääsi treenaan pitkästä aikaa, siis jossain muualla kun kotona. Seuraaminen oli pientä haahuilua ja näytti lähinnä sunnuntai kävelyltä. Idarin asennot tehtiin suorapalkalla ja ne meni täydellisesti!!! Ruutua ei olla otettu moniin aikoihin, sinne Kape vaan hienosti löysi ilman mitään ongelmia ja oli niin iloisen näköinen. Lopuksi viel harjoiteltiin sivulletuloja, kun  päätin opettaa Kasperinkin tuleen sivulle niin ettei kierrä mun takaa vaan kääntää itsensä suoraan sivulle. Hienosti taipuu vaikka aikas pitkä ja iso tuo koiruus on!!!! Tätä täytyy nyt vahvistella ja harjoitella paljon lisää!!!

Rasmuksen treenit alkoi tänään metallinoudolla ja se tehtiin siis ULKONA 2x. Ekalla kerralla kapula upposi loskaan, mutta Rapa löysi silti hienosti ja toi mammalle. Toinen kerta myös hyvä, palautuksiin tarvisi saada lisää vauhtia. Nyt ei vielä aleta hirveästi hinkkaan sitä vauhtia ettei taas vaan tule mitään ongelmia. Molemmilla kerroilla otti kapulan suuhun määrätietoisesti ja heti kun pääsi sinne asti, siis metallinouto näyttää todella hyvältä ulkonakin!!!Hymy Luoksetulo tehtiin ihan liikkeenä, vauhtia olisi saanut olla enemmän mut muuten hyvä. Perään otettiin suora ja sit vielä alkuosa seisomiseen asti liikkeenä ja siitä liikkeelle lähdöstä lensi namipallo mun taakse!!! Stopit edelleen hyviä, et nyt vaan kiinnitetään huomio vauhtiin ja kokeillaan saada sitä lisää. Ruutuun juoksu kupille 2x ja molemmat oikein kivat. Vikaksi viel tunnari ihan liikkeenä, todella hyvää haistelua ja oma nousi varmasti heti sen haistettuaan!!!

Rasmuksen osalta ihan kivat treenit, vähän ilme oli kateissa. En tiedä olisko johtunut loskasta kun sitä oli paljon ja selvästikkään ei siellä oikein halunnut kävellä. Huomen tiedossa kanssa kimppatreenit ja tehdään vauhtia ja kaikkia oikein kivoja juttuja, niin saadaan se oikea ilme esille Rasmuksesta.

Treenien jälkeen käytiin viel Tanjan ja Epun kanssa "city"kävelyllä ja saatiin siinä samassa rupatella kuulumisia ja muutenkin kaikkea mitä mieleen juolahti.