Nyt kun kerran on loma niin on ehditty touhuamaan koirien kanssa vaikka mitä, vaikka siis vasta menossa loman ensimmäinen päivä. Iltapäivästä käytiin jälleen uittaan koirat Vaulammilla ja pojat näyttivät komeita uimahyppyjä:

Rapa taitaa yrittää hypätä Rokan päälle!!!

Siipi ja Rokka perään vauhdilla!!!!

Yhteishyppy, Kasper taitaa antaa tyylipisteitä!!!!

Uinti reissun jälkeen suunnattiin kyläileen Eijan ja Ranen kesähuvilalle ja samalla pääsin harjoitteleen Rokan kanssa pikkasen kontakti esteitä, sillä Eija on saanut hommattua itselleen muutama agi esteen ja niitä nyt testailtiin. Aalla pysähtyy aikas kivasti kontaktille, mutta tasapainoilu ei aina ihan onnistunut, meinasi pylly tulla sivusta ohi vaikka etutassut heinosti pysähtyi maahan. No lisää treeniä vaan niin alkaa sujuun. Otettiin muutama kerta keinuakin ja mä kokeilin niin et hitaasti laskettiin keinu alas kun Rokka siellä kyydissä, ei ollut moksiskaan tuosta laskemisesta vaan hengaili rauhallisesti kyydissä!!!! Lopuksi pääsi Reiskakin vähän katsastaan Roksua ja olipa kaveruksilla kivaa hetken aikaa!!!

Saimpas kiinni....

Ja välillä osat vaihtuivat!!!

Kasper pääsi myös jaloitteleen ja kiipesi kerran aa esteenkin. Suurin osa ajasta Kapella meni kerjätessä Eijalta mansikoita, no onneksi oli makkarapussukka mukana niin Kape sai tyytyä ihan niihin tällä kertaa. Kiitoksia kun saatiin tulla kyläileen oli kyllä kivaa, täytyy taas tapailla uudestaakin tässä lähiaikoina kunhan vaan ehditään!!! Niin ja me halutaan tula treenaan uudestaakin agia teidän kanssa ja tullaan auttaa esteiden kunnostuksessakin!!!!

Illalla innostuin vielä tokoileen tuohon koulun kentälle, Rasmus aloitti virittelyn jälkeen liikkeestä istumisella. Otettiin kolme kertaa pari kertaa suoraan palkaten ja kerran liikkeenä, kaikki meni ihan sika hyvin. Puuta kierreltiin vauhdilla, siinä sivussa tehtiin luoksetulon stopit pariin kertaan ja nekin oikein hyvät.  Ruutua otettiin kaksi kertaa alustan+kipon kanssa ja kolmas kerta liikkeenä kokonaan niin että pääsi kipolle syömään lopuksi. Alustan kanssa ruudut oikein hyvii, liikkeenä ekalla kerralla stopista tulikin mun luo kun en tarpeeksi nopeasti käskeny maahan. Toisella kerralla oikein hyvin stoppi ja loppuosakin meni aivan mallikelpoisesti. Loppuun taas palkattomuus osio jossa tänään nouto puukapulalla ja kaukot. Nouto oikein vauhdikas, kaukotkin hyvät, viereisellä kentällä oli jotain mopopoikii joihin pari kertaa kiinnittyi Rapan huomio ja tämän takia tarvi kaskois käskyt. No tuo häiriö oli hyvä harjoitus, toivottavasti mopopojat ovat siinä useamminkin!!!!

Rokka aloitti kanssa jäävillä liilkkeillä eli maahan menolla ja seisomisella. Maahanmenot todella hienot, palkkasin muutaman kerran heti maahanmenosta, kerran tehtiin ihan liikkeenä ja sekin ihan super hyvin. Liikkeestä seisominenkin onnitui oikein hyvin vaikka ollaan tehty sitä ihan hävettävän vähän. No nyt onnistui kuitenkin ihan liikkeenäkin super hyvin!!! Puunkierron kanssa tehtiin luoksetulon stopit kertaalleen ja sitten vaan keirreltiin useita kertoja puuta, se oli nyt vauhdikasta ja iloista niinku sen kuuluukin olla!!! Ruutuun vietiin ensin yhdessä lelu ja toisen lelun vein salaa kun tuo apina leikki ekan pallonsa kanssa. Ruutu on kyllä liikkeenä todella vahva ja sellainen jonka tuo takuu varmasti osaa, siis alkuosan loppua täytyisi alkaa varmaan pikku hiljaa kanssa treenaileen. Pari suoraa luoksetulo otettiin ketunhännän kanssa ja niissä oli vauhtia, en ole ketun hännän kanssa pitkään aikaan tehny mitään mutta kun toimi noin hyvin niin tehtiin vielä vähän seuraamistakin sen kanssa. Seuraaminen oli muuten oikein hyää mutta irtoaa hieman sivusuunnassa, täytyy muistaa etten palkkaa ikinä siitä kun irtoaa vaan sillon kun on ihan lähellä.

Molemmat pojat treenasi tänään ihan super hyvin ja energiaa oli vaikka kuinka. Toivotaan nyt että ilma vähän jäähtyy niin pääsis päivä aikaankin treenaileen ettei tarvi joka ilta kymmenen aikaan kävellä kentälle, voi olla et kohta naapurit alkaa ihmetteleen mitä oikeen touhuun siihen aikaan iltaisin!!!!