Aamusella lenkkeiltiin jälleen Katin ja koirien kanssa, tällä kertaa mentiin Tammelan metsiin ja upeisiin järvimaisemiin käveleen, kyllä aika meni todella nopeasti kun oli seuraa ja koirat tykkäsivät kun saivat juosta!!! Rasmus oli jälleen kotosalla kun en uskalla ottaa riskiä et tassu menisi uudestaan rikki kun nyt on aikas hyvä!! No maanantaina Rapa pääsee juokseen kunnolla metsään, ku taitaa ukkelissa vähän tuota energiaa olla!!!

Iltapäivällä tokoiltiin kotipihassa Rokan ja Uunon kanssa, Uuno pääsi aloittaan kun testailtiin uutta noutokapulaa, kyllä se näytti ja tuntui painavalta kun on tottunut noihin pikku kapuloihin!!! Uuno kuitenkin haki kapulan todella hyvin ja piti suussaan nätisti, ei halunnut edes vaihtaa kapulaa leluun oli kapula siis mieluisa ostos!!! Hyppyä ihan liikkeenä kerran ja pari kertaa niin et vapautin eteenpäin pallolle, hypyt kyllä hienoja ja hyppää todella innokkaasti!!! Liikeestä seisominen kanssa liikkeenä ja pari kertaa seisomisesta palkaten ja kerran jätin palkan eteen ja vapautin sinne, kaikki sujui hienosti!!!  Loppuun tunnari, ensin oman piilotus ja sitten kokeilu et maassa viisi vierasta ja oma siellä joukossa. Piilotettu löytyi hyvin ja näkyville kapuloille meni myös nenä maassa mutta ei ihan viel syttynyt idealamppu pään päälle mutta hyvään suuntaan ollaa menossa!!!

Rokan kanssa hyppynouto pari kertaa puukapulalla ja vauhti ihan huipussaan, siis aivan täydelliset hyppikset!!! Kaikki jäävät läpi, maahanmenot hitaat mutta muuten jäävät oikein hienot ja varsinkin seisominen!!! Ruutua keskikohta treeninä ja aluksi vähän hukassa mutta sitten löytyi ruutu ja hienosti haki keskelle ruutua. Jatkossa pitää mistaa treenata ruutua ja ohjattua tasapainoisesti ettei toinen kärsi!!! Loppuun tunnari, joka oikein hieno!!!

Alkuillasta Uuno pääsi viel citylenkille Tiian ja Onnin seurassa, kun tarvi oikein kunnolla väsyttää Uunoa kun huomenna Uuno joutuu jäämään kotiin kun lähdetään kooikereiden kanssa erkkariin ja sunnuntai meneekin sitten töissä... Joten voi olla Uunolla vähän virtaa maanantaina ja on varmaan pakko lähteä metsäileen!!!

Iltasella tokoteltiin viel vähän sisällä ku sattui oleen ylimääräistä aikaa... Nyt pääsi Rasmuskin treenaan, tehtiin paikallamakuun alkua ja loppua, eteen istumaan tulemista, temppuja ja takaosan jumppaa rappusissa!!! Rapa oli kyllä todella super innokas ja iloinen kun pääsi treenaan muutaman päivän tauon jälkeen!!! Rokka treenasi myös paikallamakuun alkua ja loppua, kaukoja kiertämisen kanssa, temppuja ja rappusjumppaa, Rokan treenit myös todella hyvin!!! Uuno viimeisenä ja olikin todella pätevä jälleen!!! Paikallaolon alkua ja loppua, toimi todella hyvin ja kuunteli mitä käskin. Seuraamisen täyskäännöksi molempiin suuntiin, Uuno osaa hyvin käyttää takaosaansa kun käännyttiin vasempaan vaikka ei olla sitä paljoa treenattua. Kapulan pitoa ja sen kanssa sivulletuloa ja niissä on kyllä todella hyvä ja kapula pysyy hyvin suussa!!! Kaukoja kiertämisen kanssa, niitä tarvii tehdä enemmän ku vähän tuppaa jumittaan maahanmenoissa, istumaan nousut kyllä hienoja!!!

Olipa kivat sisätreenit, nyt tavarat kasaan ja huomen aamulla kohti Hyvinkäätä ja spanieleiden erikoisnäyttelyä, huomenna nähdään 91 kooikeria eli paljon tuttuja tiedossa ja oikein mukava päivä hyvässä seurassa!!