Aamulla Marja ja Roisto noukkivat meidät kyytiin puol kymmenen aikaan ja suunnattiin yhdessä Mynämäen koiranäyttelyyn. Heti aamusta asti oli mukava lämmin sää, ei ainakaan palellu kukaan ja mukavasti nuo olkapäätkin ruskettuivat (tai siis punoittavat tällä hetkellä) tuossa päivän aikana. Näyttely paikalla oltiin hyvissä ajoin ja huomattiin pahaksi onneksemme että tolleri sekä kooikeri kehä molemmat olivat ihan ajallaan, siis tiedossa pienoisia ongelmia kun mun pitäis olla molemmis kehis yht aikaa..... No ei siinä auttanut kun odotella kooikereiden alkua ja katsoa sitten mis se toinen kehä menee.

Kooikereita oli paikalla 5 urosta ja 1 narttu. Rokka esiintyi junnuluokassa ekana ja sai hienosti erin, esiintyi muuten todella hienosti ja malttoi seistäkkin, vaikka meidän tuomari oli onneksi aika nopea setä. Kaksi muuta junnu urosta saivat myös erin, joten sitten kilpailu luokkaan jonka Rokka voitti ja mä oli niin yllättynyt ja onnellinen, on se vaan hieno mies!!!

Valio uroksia oli kaksi ja niistä ekana Rapa arviointiin ja tuloksena myös eri, kilpailu luokassa jäätiin toiseksi mutta sepä ei meitä haittaa. Rapa esiintyi kyllä jälleen todella laiskasti, sen mielestä noi näyttelyt on todella tylsii eikä viitti esitellä siellä ollenkaan parhaita liikkeitään. No ei Rapan paljoa noita kehiä tarvi keirtää niin ei se meitä haittaa vaikka esiintyy vähän laiskasti!!!!

Paras uros luokkaan sain hommattua Rapalle vara esittäjän kun Marja oli jo tolleri kehän laidalla katsomassa tilannetta. Rokka jatkoi hienoa esiintymistään ja tuomari valitsi sen parhaaksi urokseksi, Rapa sijoittui hienosti PU4:ksi!!! Aika upeeta, molemmat pojat sijoittui ja kaikista parasta kyllä se et Rokka ykkösenä.

Valio narttu arvosteltiin välissä ja sitten oli Roppi kehään, jossa tuomari juoksutti monta kierrosta ja antoi sitten Rokalle roppi ruusukkeen!!!! JEEEE!!!!! Aivan mahtavaa, pikku herra vähän vajaa vuoden niin on tosta ohimennen vaan roppi!!!

Äkkiä kamat kasaan ja tolleri kehän laidalle, josta saikin syöksyä melkein suoraan kehään Roiston kanssa. Roisto esiintyi todella nätisti ja tuomari tykkäsi Roistosta, mutta silti tuloksena H kun koira kuulemma niin kesken vielä että vaatii aikaa kehittyä ja kasvaa. En ihan ymmärtänyt tota et jos kyseessä on nuorten luokan koira niin ei se voi olla valmis paketti viel ja sit siitä rokotetaan noin paljon..... No tämä oli hänen näkemyksensä asiasta ja meidän on tyydyttävä siihen!!!

Ryhmien alkua ei jääty odottaan, sillä näyttelypaikalla oli todella kuuma ja jotenkin iteltäkin oli veto ihan poissa muutama juoksu kierroksen jälkeen. Kiitoksia Marjalle kyydistä ja seurasta, lähden kyllä uudestaankin kanssanne näyttelyyn sitten joskus kun olette menossa.


Pikku mies ja palkinnot!!!!

Alkuillasta käytiin vielä uittaan koiria Vaulammilla ja kyllä ne taas nautti. Rapa esitteli jälleen uimahyppy taitojaan, miksei koirilla ole uimahyppy kisoja, sinne voisi kyllä tuon miehen ilmoittaa!!! Rokan uiminen edistyy oikein hyvää vauhtia, tänään lähti ekaa kertaa uiskenteleen muuten vaan lammikolle. Ui todella hyvällä tekniikalla ja mielellään joka nyt tietenkin on pää asia. Pari kertaa heiteltiin siipeäkin veteen ja siitä meinasi ihan tulla kilpailu kuka sinne ekaksi ehtii, nimittäin Kapenkin piti sitä lähteä hakeen.....Lintu koira Kasper!!!!

Rapa ponnistaa ja venyttää mahdollisimman pitkälle!!!!

Rokka siiven haku reissulla!!!!

Poikien arvostelut vielä tänne loppuun, tuomarini toimi  Zsolt Lokodi, Romania:

Rasmus: Hieman loiva otsapenger. Hyvä ylälinja ja kulmaukset. Erinomainen tyyppi. Hieman avoin kyynerpää? ERI2, PU4

Rokka: Kaunis ylälinja. Kiva pää. Erinomainen kuono ja pään muoto. Hyvä purenta. Erinomainen lapa. Hyvät kulmaukset takana. Kääntää etutassuja ulos päin liikkeessä. Hyvä turkki ja esiintyminen. ERI1, PU1, SERT & ROP