Tänään touhuiltiin koko päivä Leevin kanssa ja illalla Leevi tuli myös mukaan Rokan aksa treeneihin. Tänään teemana oli välistä vedot ja mä olen kyllä aika tyytyväinen itseeni ja Roksuun sillä selvittiin niistä todella hienosti ja jopa mä pysyin mukana mitä pitää tehdä milloinkin. Otettiin eka välistä vedot molempiin suuntiin ja sitten tehtiin pieni rata jossa sit käytettiin tietenkin niitä välistä vetoja. Radalla oli eka kaksi hyppyä ja siitä välistä veto, putki, puomi, takaa kierto hypylle, puomi, putki ja kaksi hyppyä joista jälleen välistä veto. Itse varmistelin aika paljon puomilla kun ei tuo pieni mies ole mennyt sen kun muutaman kerran mutta ei olisi tarvinu varmistella, meni nimittäin todella hienosti. Kontaktitkin aika kivasti kunhan mä muistan pysyä pystyssä kun palkkaan jne.... Putkeen olisin voinu lähettä vähän rohkeammin, mutta muuten mun mielestä meni oikein kivasti!!!

No siinä kun hypeltiin niin Ansku ja Iiris huimasivat että tuo pieni eläin hyppää todella ihmeellisesti eli nostaa takajalat ihan alleen eikä tee sellaista liitoa ollenkaan, vähän niinku sammakko loikkii. No siis kun tämä havaittiin niin otettiin radan jälkeen hyppyjumppaa neljälle hypyllä ja niissä hyppäsi jo kuulemma paremmin eli nyt hyppyjumpat jatkuu niin saadaan tuo pieni mies hyppiin jatkossa paremmin. Käytiin parikertaa kiipeileen keinulle Iiriksen valvovan silmän allla ja kyllä oli vauhtia, meni siis oiekin hyvin.

Tässä muutama tyylinäyte kuinka sammakkomies hyppää, nousee kyllä ylöspäin mutta se ei oikein ole kuulemma hyvä.

Kuvat: Kati Aaltonen

Itsenäisesti otettiin kepit muutamaan kertaan molemmilta puolilta ja pujottelee jälleen paljon nopeammin kun vimeksi. Renkaasta ponpittiin pari kertaa kanssa ja meni oikein hienosti. Kyllä Rokasta taitaa vielä joskus aksakoira tulla kun nyt ensin oppii hyppiin kunnolla ja kun mä oppisin noi kaikki jutut.... Haasteita elämään!!!!

Palautin Leevin illalla mammalle ja samalla pojat pääsivät uimaan. Kasper on oikein innostunut uimaan, sillä tänäänkin uiskenteli monta kertaa pitkän lenkin ja haki leluja, vanha herrakin nuortuu!!!! Pikku miehet nyt pomppivat ja uivat vaikka kuinka, Rokan uima asento on parantunut hurjasti ei painu enään pylly niin alas!!

Rasmuksen kanssa käytiin vielä tokoileen kunnantalon parkkipaikalla, aloitettiin merkillä. Meni oikein kivasti kun ensin älysi et missä se merkki on!!! Naksun kanssa tehtiin peruuttamista ja sivulletuloja, niissä vauhtia ja sitä ilmettä!!!! Mun kiertämistä otettiin muutama kerta ja sitä täytyisi taas vähän hioa, kun tuppaa siinä lopussa vähän irtoon liian kauaksi musta. Metallinouto otettiin ensin kaksi kertaa "lennosta" ja sitten kolmas kisamaisesti, kisamaisessa oli nyt parempi vauhti et siis näitä treenejä täytyy jatkaa. Olin vähän tyhmä ja kokeilin ottaa ruudun paikka treeniä, no eihän Rapa sitä nyt tehnyt vaan tarjoili vaan merkkiä kun sitä kerran oltiin otettu juuri vähän aikaa sitten.... No ruutu jätettiin sitten vallan pois kun mulla ei ollut alustaa mukana, no huomenna täytyy sitä katsoa ja ihmetellä kun on kerran taas ihan hajonnu käsiin koko juttu.... Ruudun loppu osaa tehtiin ja se meni todella hyvin eli on sentään puolet liikkeestä kunnossa, vielä kun saa sen alun kuntoon niin siinä se sitten olis. Loppuun muutama temppu ja sitten kotiinpäin.