Tänään aamusella lenkin yhteudessä vähän puuhasteltiin kaikkee kivaa poikien kanssa Kartanon puistossa. Rasmus sai aloittaa ja kaikki kokeen ahdistuneisuus oli poissa, voi kuinka ihanaa, Rapa oli oma ihana ja pirteä itsensä!!! Kierrettiin puita, tehtiin kaukoja leikkien, vauhti luoksetuloja, peruuteltiin ja otettiin muutama liikkeestä istuminen, kaikki oli niin iloista ja lennokasta. Ukkeli jopa innostui muriseen ja komentaan mua kun peruutteli pitkin nurmikoita kamalaa kyytiä, juuri tuollaisen Rasmuksen kanssa mä haluan kisata ja kyllä sekin päivä vielä tulee!!!!

Rokka puolestaan oli ihan vauhti tuulelle juoksi vaan pitkin nurmikkoa eikä pariin ekaan minuuttiin pystynyt keskittyyn mihinkään, on se vaan kanssa niin hassun hupaisa tapaus!!! Kierreltiin kanssa puita, tehtiin vähän kaukoja, seuraamista ja loppuun nouto kepin avulla, niin ja tietenkin pari vauhti luoksetuloa ja sitä vauhtia muuten oli!!! Lopuksi ukkeli sai leikkiä keppiensä kanssa vielä hetken ja kyllä oli niin iloinen ja onnellinen!!!

Kasper puolestaan sai toimia koko ajan virallisena valvojana ja tarkkailikin tarkkaan kuinka monta namia kukin sai että hänelle varmasti annetaan yhtä monta!!! Oli Kapellakin vähän virtaa sillä pyöri ja sähläsi minkä kerkesi mun ympärillä!!! On noi mun koiruudet vaan niin ihanii ja eloisia!!!

Olen tässä päivän aikana vähän kelaillu mitä kaikkee pitää Rokan kanssa nyt alkaa treenaileen jos meinaa sinne voittajaan mennä vielä tämän vuoden puolella ja ajattelin laittaa ne tänne ylös niin voi sitten luntata täältä ku kuitenkin aamuun mennessä olen unohtanut niistä puolet!!!!

Seuraaminen: Paljon perusasento treeniä, sivuaskelia ja tempo muutoksia.

Liikkeestä istuminen: ei olla tehty ku muutama kerta joten sitä pitää ottaa nyt tehokuurina, mutta en ysko et tulee oleen mikään ongelma

Luoksetulo: Paljon suoria että saa vauhdin pysymään ja sitten puun kierron kautta stoppei, stoppien jälkeistä liikkeelle lähtöä myös otettava.

Ruutu: paljon lelulla et motivaatio pysyy, maahanmenoa erikseen ja loppu osaa erikeen. Viimeksi kun tehtiin niin näytti oikein hyvältä.

Hyppynouto: Vahvistettava paljon paluu hyppyä ja myös niin että kapula ei ole suoraan esteen takana. Kapulan luovutuksen jälkeistä istumista vahvistettava

Metallinouto: tehtävä paljon nosto treeniä ja sitten ihan perusnoutoi

Tunnari: Laudan kanssa todella useasti ja kokeiltava aina välillä ihan liikeenä.

Kaukot: maasta seisomaan nousua vahvistettava ja etäisyyttä pidennettävä. Kaukoihin myös oma jättösana ettei sekoita luoksetuloon.

Paikallaolo: Normaaleja treenejä aikaa vaihdellen

Rapan kanssa tulaan tekeen nyt paljon kaikkee iloista ja vauhdikasta, kun osaa kaikki voittajan liikeet mutta nyt talven aikana luodaan motivaatiota lisää ja sitten sitä ilmetta niihin liikkeisiin. Tietenkin Rapan kanssa otettaan paljon paikallaoloja että saadaan niihin varmuutta joka tilanteessa.

No siinä sitä puuhaa taas riittä hetkeksi et eiku treenaan vaan ahkerasti!!!!