Tänään aamulla lähdettiin Turkkuseen pentunäyttelyyn Rokan ja Saken kanssa, Rokka kylläkin vaan esiintyi siellä!!! Muita kooikeireita ei ollut ilmoitettu näyttelyyn mikä sinänsä oli harmi, no mutta oli silti kiva käydä pitkästä aikaa pentunäyttelyssä. Rokka oli aivan innoissa kun päästiin messukeskukseen kun oli niin paljon leikkikavereita ja monen pennun kanssa teki tuttavuutta, iloisesti meni moikkaamaan kaikkia ihmisiä ja koiria!!! Oikein hyvää harjoitusta kun oli taas yksin matkassa niin ei voinu tukeutua isoihin poikiin.

Kehässä Rokka käyttäytyi oikien hyvin, tuomari otti meidät pöydälle mistä tykkäsin sen takia et tulee tuo pöytäkin tutuksi. Eipä tuo pikku mies paljoa välittäny missä seisoo ja tuomari setää meni iloisesti pussaileen. Nätisti antoi tuomarin katsoa hampaat ja muutenkin tutkia itsensä. Juoksu osuus meni myös oikein hyvin, Rokka ravaa niin reippaasti et hyvä kun perässä pysyy. Seisottamista täytyy viel vähän harjoitella ennen ens viikonlopun koitosta. Seisoo kyllä todella hienosti mutta ei meinaa jaksaa kauhean kauaa vielä. No toisaalta tuo on vielä niin nuori et miks tylsistyttää sitä paikallaan seisomisella, jos tuomari ei ymmärrä et siinä on pentu niin sit saa olla ymmärtämättä!!! Niin siis Rokka sai KP:n ja oli siis ROP-pentu!!!! Ryhmiin ei todellakaan jääty kun odottamista olisi ollu 4-5h ja äiti odotti isänpävä lounaan kanssa meitä Vaulammilla.

Muutama kuva näyttelystä

Rokka pöydällä todella tarkkaavaisena!

Ja sit mennään eikä meinata!!

Kotisohvalla Rokka ja palkinnot!!!

Pääsihän Rokka sitten Leevin kanssa päiväunille rankan näyttelyreissun päätteeksi!

Illalla käytiin juoksuttaan poikia pellola ja samalla Rapa ja Rokka pääsi tekeen vähän siipi juttui. Sakke otti molemmat koirat kiinni ja mä kävin viemään siivet pellolle ja ekana Rapa pääsi ne sieltä etsiin. Lähti todella hyvin ja teki kaiken aikaa töitä. Äkkiä siivet löytivätkin, mutta sitten niitä piti hetki tutkia ( käytin niitä eilen saamiani metson siipiä ja meitin koirat ei ole ennen metson siipiä nähny). Lopulta kuitenki palautti siiven hienosti mulle. Toisen haki myös oikein reippaasti, sitä ei tarvinu enään edes niin kauaa tutkia. Rokka teki samanlaisen haku harjoituksen ja työskenteli myös todella hyvin ja itsenäisesti. Rokka myös ekaa siipeä vähän tutki ja ihmetteli mutta palautti sitten hienosti. Toista lähti hakemaan todella vauhdikkaasti ja löysikin äkkiä, palautus ok. Tehtiin vielä Rokan kanssa eteenmeno harjoitus, ekan siiven Sakke jätti niin et Rokka näki ja otin tarkoituksella aika pitkälktä matkaa n. 50-70m. Meni täysiä siivelle ja otti sen suoraan suuhun ja palautti upeasti mulle. Sillä aikaa kun Rokka juoksi mulle siiven kanssa niin Sakke oli jättäny toisen siiven samaan paikkaan ja näin pääsin harjoitteleen Rokan kanssa lähetystä niin ettei se nää kun siipi heitetään. Lähti suoraviivaiseti hakemaan myös toista ja sekin suoraan suuhun ja äkkiä mun luo!!! Siis todella hienosti pieneltä mieheltä!!! Täytyy vaan muistaa tehdä noita lintuharjoituksia säännöllisesti ja erilinnuilla/siivillä ettei niissä ole tuttuja hajua, koska selvästi huomasi et eka oli pakko vähän tutkia ja sit vasta ottaa suuhun kun oli uusia siipiä.

Huomenna onkin tiedossa tokon kimppatreenit ja jos samalla kävisi taas kaupunki lenkillä kun kerran Forssaan menee koirien kanssa.