Eilinen päivä paiskittiin töitä ja haukut ja isäntä huilailivat kotosalla. No tänään päästiin taas kunnon lenkille ja treenaileen.
Lenkin yhteydessä treenattiin kartanon nurmella, aloitettiin luoksetulon stopeilla. Niitä tehtiin puun kiertämisen avulla. Vauhtia oli hyvin ja stopit teräviä. Suoriin luoksetuloihin yritettiin saada vauhtia -> lähdin juokseen pois kutsun jälkeen ja onnistuttiinkin aika hyvin. Täytyy nyt ennen kisoja vaan ottaa suoria luoksetuloja, luulen ettei stoppeja tarvi pahemmin ottaa niin saa vauhdin pysymään parempana kun ei ala ennakoida.
Kaukoissa keskityttiin lyhyisiin sarjoihin pitkältä matkalta. Oikein hyviä, maahanmenotkin ovat parantuneen ja alkavat näyttään oikein kivoilta. Kaukot kokonaisuutena näyttävät oikein hyviltä ja toivon että paketti pysyy kasassa. Leikkien vaan vahvistellaan nyt nopeita ja näyttäviä vaihtoja.
Viimeiseksi otettiin ruudun loppuosaa siis maasta seuraamaan tulemista. Tämän "liikkeen" olen unohtanut vallan treeneistäni. Ekoilla kerroilla tehostin vauhtia karkuun juoksemalla ja näin vauhti olikin hyvä. Kisojen jälkeen keskitytään saamaan vauhti maksimiin ja ruudun loppuosa näyttäväksi ja varmaksi. Ennen kisoja en keskity asiaan sen enempää ettei siitä kehity vaan mitään kriisiä, me vaan vahvistellaan vanhoja tuttuja juttuja!!

Loimijoella on komeat tulvat ja Rasmus varmaan luuli kesän tulevan.... meni siis uimaan ja  näytti nauttivan siitä täysin rinnoin!!! Kuinka koira voikin näyttää niin tyytyväiseltä ja onnelliselta uidessaan!! Kaipa nuo rakkaat ystävämme tietää jos vesi olisi liian kylmää ja ei ne sinne ainakaan vapaasta tahdostaan menisi pulikoimaan!! Toivottavasti ei Rasmus vilustuttanut itseään. Ei nyt iltaan mennessä ainakaan näytä sellaisia merkkejä.
Heti lenkin jälkeen lähdimme viemään vanhaa tietokonettamme uuteen kotiin ja pojat tietenkin pääsivät reissuun mukaan. Reissu oli kyllä tylsä pojille ku autossa vaan istuivat ja vähän juoksentelivat mummulan pihalla, no enemmän ne mukana tykkää olla kuin kaksin kotona.
Kotiin tultuamme otimme vielä yhden tunnarin, kapuloita oli sikinsokin maassa ja oma siellä seassa. Hienosti haisteli ja nosti heti oman kun haistoi sen ja palautti tyylikkäästi!! =) Palkaksi mentiin heitteleen palloa hetkeksi koulun kentälle ja Kasper pääsi pyöriin lumikinokseen, kaikilla on omat hupinsa!! ;)

Sisällä naksuteltiin ämpäri tempun merkeissä. Temppu ottinkin suuren askeleen eteenpäin, Rasmus siis istuu jo ämpärin päällä. Seuraavaksi harjoitellaan vilkuttaan sieltä ja sit kokeillaan myös saada ämpäri ja orava temppu yhdistettyä....ja mitä kaikkee muuta mahdetaankaan keksiä. Vain keksiliäisyys rajana!!! ;)

No vihdoin ja viimein pääsimme koko perhe, Elvistä lukuunottamatta avaamaan joulukalenterimme!! Meillä kaikilla on siis omat kalenterit ettei vaan tule riitaa kuka saa avata luukun!! ;) On se hyvä kun mulle tulee todella hyvä mieli vaan ku saan avata joulukalenterini!!! Elämän pieniä ilon aiheita!! :)