Aamusta ajeltiin poikien kanssa Forssaan jonne oltiin tehty Anskun kanssa treffit ja jatkettiin matkaa yhdellä autolta kohti Lempäälää ja Best-in areenaa! Oltiin varattu kyseiseltä kentältä parin tunnin vuoro itsellemme et päästiin aksaamaan oikein kunnolla.

Rokkaa vähän haittasi keinonurmi pohja, vähän sipsutteli nimittäin aluksi sillä mutta siis hyvää harjoitusta ja pitää totutella vaan kaikenlaisiin pohjiin.

Rokan kanssa aloitettiin kepeillä ja niissä loppu ahdisti jostain syystä ihan hirveän paljon ja tuppasi sieltä aina pois, ei oikein keksitty johtuiko ahdistus mun liikkumisesta, edessä olevasta seinästä vai paksuista kepeistä. Saatiin kuitenkin tehtyä onnistuneesti ja siihen sit lopetettiin ja ei otettu niitä radalle. Radan pätkä meni aikas kivasti vähän mä taas liikuin kuinka sattui mutta oli Rokka sentään kehittynyt siitä kun Ansku on miedät viimeksi nähnyt!!!! Mattopintainen A oli hieman jänskä kanssa tai paremminkin A:n alastulo oli hidas mutta oliskohan tuo mattopinta polttanut tassui tai jotain koska tämä sama juttu ilmeni muillakin koirilla. Maalatulla A esteellä tätä hidastelua ei nimittäin ollut havaittavissa, A ja puomi sujuivat muuten hyvin ja kontaktit oli kyllä hienot!!! Hallissa oli musta putki ja pussi ja niitähän oli sitten kanssa pakko treenata kun siihen oli mahdollisuus, putki ei tuottanut mitään ongelmia tai kummastelua mutta pussia ensin vähän kummasteltiin mutta sekin sujui sitten oikein loistavasti yhden kummastelu kerran jälkeen. Lopuksi tehtiin vielä puomin pelkkää alsatuloa siivekkeen kiertämisen kanssa ja se oli kivaa kun Rokka hokasi jutun, mun pää vaan tuppasi meneen ihan sekaisin!!! Keinulla tehtiin alastulo kolahdusta kierrättämisen avulla kanssa ja ne meni hyvin. Keinu tehtiin kokonaisuutena viimeiseksi ja nyt niin että Ansku laski keinua ja Rokka toimi oikein hienosti, menee keinulle nyt häntä heiluen reippaasti ja iloisesti eikä näytä yhtään siltä et ahdistaa!!!!

Rapa oli myös mukana ja pääsi myös ihmetteleen egi esteitä ja voi sitä vauhtia kun Rapa sujahti putkeen!!! Rapa selkeästi nautti kun sai puuhailla vähän muuta kun tokoa ja meillä oli todella kivaa eikä tarvinu niin miettiä esteen suorittamista vaan Rapa sai mennä niinku haluaa!!! Olihan meidän pakko ottaa vähän tokoakin kun oltiin tuollaisessa luksus hallissa. Kaukot, seuraaminen ja suora luoksetu meni kaikki ihan putkeen ja vauhtia oli!!!!

Alkuillasta lähdettiin tokoileen Prisman parkkikselle oikein kunnon porukalla. Rokka aloitti paikallaan istumisella ja se oikein hieno, istui rauhallisesti ja todella rennon näköisesti!!! Seuraamista tehtiin erilaisii pätkii ja se aikas kivaa ja tiivistä. Jäävät liikkeet käytiin läpi ja palkkasin sekä pysähdykset sekä mukaan lähdöt ja kaikki meni tänään ihan nappiin. Ohjatussa tehtiin molemmat puolet, oikea todella hienosti ekalla kerralla, vasen sitten vaati pari toistoo kun tuppasi keskikapulalle mutta en oikein tiedä et jos ei nähny vasenta kapulaa ku kuitenkin kääntyi sinne ensin todella hienosti mutta korjasi sitten linjaansa.... Luoksetulon stopit kiertämisen avulla ja nyt se seisominen sellainen kun mä halun eli terävä stoppi!!!! Tunanri todella upea ja varma, samoinku paikalla makuu. Rokan treenit tänään siis ihan nappiin ja huomenna vaan revitellään ja pidetään hauskaa ja sitten alkaakin Rokan parin päivän tauko ja sunnuntaina sitten kokeeseen katsomaan mitä tapahtuu!

Rasmus treenasi kaikkee pikku hiomista eli seuraamisen ekaa askelta kun tuppaa siinä laskeen katseensa maahan mutta vahvistettiin nyt sitä kontaktin pitämistä. Vahvistettiin myös seuraamisen sivuaskeleita et lähtee heti siirtyyn ja tulee reippaasti perässä. Liikkeestä istuminen otettiin muutama kerta ja ihan nappiin. Merkkiä ja siinä nyt ideana pidemmällä aika välillä saada merkistä ihan sairaan kiva et saa Rapan lähteen sinne heti ekalla käskyllä. Olen saanut nyt lähteen ekalla käskyllä kun vähän hetsaan ensin ja ei lähdetä perusasennosta, kyllä tästä vielä hyvä tulee kun luodaan nyt vaan uutta mielikuvaa vähän aikaa!!! Loppuun Rapa sai osallistua paikalla oloon ja se todella hienosti kun Sirkka kävi ruokkimassa Rapaa aina välillä, tätäkin täytyy nyt vaan alkaa treenaileen koska ne kevään kokeet alkaa lähestyyn uhkaavasti!!!!