Täksi aamuksi oltiin sovittu Marjan ja Eijan kanssa ampumis harjoitus Kuumaan tai siis ei me mitään ampumista menty harjoitteleen vaan totuttaan koiria. No Rapa pääsi mun koirista ekana ja eipä noteeranu laukaukseen mitään mutta sen jälkeen tuli taas pelko et joku hyökkää päälle. Tää pelko johtuu siitä parin vuoden takaisesta onnettomuudesta kun Rapan päälle pääsi yksi koira tuleen ja se tämä päälle tullut koira oli kova haukkumaan ja muriseen. No miten tämä sitten liittyy tähän ampumiseen, niin Rapa on yhdistänyt nyt haukkumisen tuohon laukaukseen kun mejä kokeen laukauksen sietokokeessa niin monet koirat kuumii ja haukkuu niin Rapa luulee että ne on tulossa päälle. Onneksi Rapa ei sentään pelkää laukauksia vaan jännittyy niiden jälkeen heltekeksi, no tähän ajateltiin nyt aloittaa siedätyshoito että saadaan tuo ikävä muistikuva pois takaraivosta.

Rokka sai sitten juoksennella ihan vapaana siinä kun Marja ampui muutaman kerran mutta eipä pieni mies ollu moinaaskaan, katsoi kerran taivaalle että tippuiko jotain mutta kun eitippunut niin jatkoi omia juttujaan!!! Halusin Rokan pitää sen takia vapaana kunn taippareissakin on vapaana metsässä kun ammutaan niin tuli sitten sitäkin vähän harjoiteltua!!!

Treenin jälkeen koirat pääsivät vielä vähän juokseen ja leikkiin keskenään, olipa niillä kivaa!!! Mun ja Eijan oli pakko käydä paluu matkalla vielä Marjalla ihasteleen Roiston veljeä, vaikka mun mielestä kyllä Roisto on kauniimpi, olenkohan puolueellinen..... Mutta oikein kivan oloinen veli Roistolla!!!

Rokka on harjoitellut ahkerasti Lentsun yksärin jälkeen paikallaoloa ruokakupin kanssa ja sujuu kyllä todella hyvin. Malttaa olla maassa todella rauhallisesti kun käyn laskeen kupin lattialle ja pyörin keittiössä aikani, eilen oli varmaan lähemmäs minuutin maassa. Tänään sitten tehtiin yhteispaikalla olo niin että laitoin eka Kapen maahan, sitten Rapan ja viimeisenä Rokan. Laskin jokaisen koiran kipon vuorotellen maahan ja kävin vapauttaan koiran. Vapautus järjestys oli sama kuin maahanmenoissa eli Rokka joutui makaamaan  vaikka muut pojat pääsi jo syömään. Olin ihan varma että sinkoaa ylös kun sanon Rapalle -vapaa- mutta näin ei käynyt, onneksi. Rokka makasi kaiken aikaa todella tarkkaavaisena paikoillaan ja odotti omaa vuoroaan ja kun sen vapautin niin kirmasi kovaa vauhtia kipolle syömään!!!!