Tänään vietin 11 tuntii töissä mutta heti kun sieltä pääsin niin pikku koirat kyytiin ja Forssaan treenaamaan Marjan, Anun ja Tiian kanssa. Rasmus aloitti tyhjällä ruudulla, teki mennessään pienen kaaren sivuun mutta meni kuitenkin hienosti ruutuun. Ruutu tehtiin pari kertaa myöhemmin kipon kanssa ja ne oikein hyvät. Oltiin valmiiksi levitelty melkein kaikki meidän lelut, kapulat, merkit ja ruokakipot häiriö"kentäksi" jossa tein aluksi Rapan kanssa seuraamista. Ensin vähän ihmetteli tötsii mutta sitten alkoi seuraaminen tuntuun sellaiselta normaalilta eli ei välittänyt enään häiriö esineistä. Liikkeestä istuminen oikein hieno esineistä huolimatta. Luoksetuloja otin tavaroiden läpi ja ne vauhdikkaita, yksi seisomaan stoppi tehtiin myös ja sekin ihan hyvä. Kaukoja nyt leikkien ja ne oikein hyvät eli nyt vaan jatketaan leikkien pitkän aikaa niin saadaan niihin parempi ilme ja jos tätä kautta saisi ne toimimaan paremmin myös kokeissa. Tunnari tänään todella hieno, nosti heti oman kun haistoi sen ja palautti mulle reippaasti.

Rokka treenasi myös tuolla "häiriöalueella", ensin ihan seuraamista ja se meni kyllä oikein hvyin. Hieman irtosi seuraamisessa sivusuunnassa mutta en nyt keskittynyt siihen kun pääasia oli se ettei ota tavaroista häiriöö. Liikeestä maahanmeno ja seisominen tehtiin kanssa tavaroiden keskellä ja molemmat oikein hyvin, samoinkun luoksetulot. Hyppy otettiin muutaman kerran ja loppu onnistuu hienosti jos palkkaa namilla kun pääsen sivulle mutta jos mulla on pallopää niin ei pysty keskittyyn siihen paikoillaan oloon vaan lähtee liikkeelle kun keskittyy vaan siihen leluunsa eli tätä tehdään namien kanssa. Ruutuun pikku ukko pääsi kerran juokseen ja menikin jälleen todella lujaa kun pallopää siellä odotteli!!! Loppuun paikallaolot, ensin ihan lyhyt istuminen Mayen kanssa ja se meni hienosti, sitten makuu Roiston ja Mayen välissä ja se myös todella hienosti!!! Oikein hyvät treenit pikku ukolla ja pääsi sitten palkaksi vähän leikkiin Onnin kanssa ja juoksen Mayen kanssa kilpaa!!!

Rasmus tuli veilä ottaan paikallaolot Divan viereen, istuminen muuten ok mut ei kestäny sitä et menin kauas piiloon eli tätä alettava nyt kanssa treenaamaan jos joskus sinne EVL:än pääsis. Paikallamakuu muuten hyvin mutta pari kertaa alkoi heiluttaan häntää mutta kun tulin esiin niin rauhoittui heti. Paikalla oloissa siis oltava vaan se oma palkkaaja, koska nyt selkeästi häntä alkui heilumaan kun huomasi ettei palkkaajaa ole ja tuli se epävarmuus taas esiin. Kuitenkin pysyi maassa et silleen oikein hyvä suoritus ja pääsin palkkaan siitä kuitenkin lopussa!!! Rapankin treenit oikein hyvät ja vauhdikkaat!!!