Sunnuntai kului mukavasti puuhatessa tallilla ja kotona. Rasmus ja Rokka pääsivät kunnon lenkille Elonkiertoon ja rinsessat sekä Uuno saivat juosta pihalla tunti tolkulla ja leikkiä keskenään, oli niitä niin hauska seurata!!!

Pitkä kieli Uuno!!!

Illalla mentiin Anun ja bc-lauman kanssa läheiselle pellolle ja tutustuttiin Uunon kanssa ihan uuteen lajiin, peltojälkeen. Tein Uunolle pari nakkiruutua ja sitten noin 10m pitkän jäljen, oli vaikeaa kävellä kun piti laittaa joka askeleelle nakki, no ehkä tuossa touhussa kehittyy ku alkaa tekeen jälkiä ahkerasti!!! Uuno haisteli tarkkaan ruudut ja söi nakit pois, itse jälki meni hienosti kun mä vaan muistan vaatia että haistelee molemmat jalan jäljet. Tuo peltojälki oli todella kivaa ja sitä tullaan varmasti harrastaan lisää!!! Kiitos Anu neuvoista ja siitä kun opastit meidät alkuun!!!

Tänään maanantaina rinsessat lähtivät kotiin ja kylläpä tuli rauhallista ja hiljasta, jotenki outoa olla koirien kanssa ulkona kun kaiken aikaa etsii et missä pikku neidit on!!!! No toivotaan et neidit tulee meille uudestaankin hoitoon ja viihdyttään Uunoa!!! Päivällä käyvin uittamssa koirat Vaulammille, kun tuppasi oelmaan vähän kiire ja ei kerinnyt kunnon lenkille niin uiminen on hyvä vaihtoehto!!!!

Kartanon puistossa tokoiltiin pikaisesti, Uuno aloitti metallinoudolla ja nyt ottaa kapulan todella hyvin suuhun ja lähtee mun luo täysiä takaisin!!! Liikkeestä seisomisia tehtiin useita ja ne parani kyllä toistoilla. Naksuttelin tunnari kapulan nostoa et saisin sen pitämisen kuntoon, nyt pitää jo muutaman sekunnin nätisti suussaan. Naksun kanssa pääsee kyllä hyvin edistyyn tuollaisissa jutuissa ja se on koiralle todella mielekästä!!! Loppuun lyhyt paikalla makuu ja se ihan nappiin!!!

Rasmus treenasi metallinoutoa ja niissä nyt hyvin vauhtia ja palautukset laukalla, joka on Rapalle todella hyvä!!!! Luoksetuloja eripituisilta matkoilta ja myös niin että jätin Rapan seisomaan ja siitä luoksetulo. Luoksetuloissa vauhti hyvä ja lähtee heti todella reippaasti kun kutsun. Seuraamisen käännöksiä tehtiin muutamia joka  suuntaan ja ne todella hyvät ja tiiviit!!!

Rokka aloitti seuraamisella ja tehtiin pari ihan lyhyttä pätkää super palkalla että saisi seuraamisen motivaation paranemaan ja kyllä nyt alkaa näyttää siltä että seuraamisen motivaatio paranemaa päin!!!! Metallinouto kerran kokeen omaisesti ja pari kertaa suorapalkalla ja vauhtia oli vaikka kuinka!!! Jääviä sekalaisessa järjestyksessä, tarjoaa välillä maahanmenoa mutta muuten kuuntelee hienosti mitä pyydetään!!! Loppuun lyhyt paikalla istuminen ja se ihan super hienosti!!!!

Treenien jälkeen vein Rapan ja Rokan kotiin ja me lähdettiin Uunon kanssa Luukkiin. Mä kävin kouluttaan vähän taippari juttui tutuille kooikereille ja oli kyllä taitavia koiria joita sain kouluttaa. Kiitos kaikille osallistujille jälleen kerran!!!! Samalla matkalla Didi hyppäsi meidän kyytiin tulevaa reissua varten!!!!