Alkuillasta tokoiltiin poitsujen kanssa yhdellä parkkiksella missä oli sentään vähän valoja, alkaa tuo pimeys olemaan aikamoinen ongelma iltaisin kun ei nää missään mitään.... Rasmuks aloitti jäävillä ja ne ihan hyvii, lisäsin viel häiriöö ja lähdin itse juokseen käskyn jälkeen, seisominen ja maahanmeno hyvii mutta istuminen hieman vaikea. Merkkiä muutama kerta ja se oikein hyvä ja innokas, samoinku metallinouto. Eteentulemisia loppuun ja ne alkaa toimimaan oikein hyvin!!!

Rokan kanssa aloitettiin kanssa jäävillä istuminen ja seisominen oikein hyviä vaikka lähdin juokseen tai aloin hyppiä käskyn jälkeen. Maahanmenot hitaita mutta niitä sitten treenattiin ja sain vähän nopeutta niihin. Metallinouto ensin ihan tavallisesti mutta palautus hidas, kutsu noutona todella pitkältä matkaa muutama kerta ja siinä sain Rokan tulemaan todella lujaa!!! Merkkiä pari kertaa hetsattuna ja siinä oli ainakin vauhtia.

Uunon kanssa tietetenkin myös jääviä mutta tehtiin vaan seisomista ettei mene sekaisin, seisomiset todella hyviä ja sain lähtee juokseen tai alkaa hyppiin käskyn jälkeen Uuno vaan seisoi nätisti paikoillaan. Merkin kävin eka näyttää ja sit oikein hyviä toistoja muutama, kesti hyvin ku vähän hetsasin ja pidin pannasta kiinni, sillä sai kyllä hyvin vauhtia!!! Ohjatun kapulalla muutama nouto ja ne todella hyvät, ottaa kapulan nätisti suuhun ja palauttaa vauhdilla. Seuraamista vielä namin+lelun kanssa ja seuraaminen parani hurjasti heti ekalla treeni kerralla. Nyt seuraaminen tiivistä ja edistäminen poistui kuvioista kun palkkasin namilla perusasennot ja aina muutaman namin jälkeen lelu, tämä todellakin toimi oikein hienosti!!!

Käveltiin poikien kanssa 50minuutin lenkki siinä lähistöllä ja sitten maneesille aksaamaan Rokan kanssa, tänään Anjan radantuonti vuoro ja teemana meillä tällä kertaa valssit joita tuli todellakin harjoiteltua. Radalla 18 estettä ja lähes joka väliin valssi, no muutaman leikkauksen sai tehdä mutta eipä siellä radalla paljoa muuta tarvinnut edes miettiä. Rokalla asenne kohdallaan ja meni todella hyvin, mun tarvii itse vaan paremmin katsoa minne sijoitan itseni ja sitten ohjata kunnolla käännökset ja alkaa vähän vaatimaan et Rokka kääntyy hyvin. Puomille tullut hurjasti lisää vauhtia, sillä tänään laukkasi jo yläosalla mitä sitten ei ole ennen tehnyt, kepit myös todella hienosti kun voin jättää Rokan pujotteleen ja mennä tekeen itse keppien loppuun valssin!!! Jee olipa kiva aksata hyvässä seurassa ja jäi kyllä niin hyvä mieli kun Rokka meni niin hyvin vaikka mun tarvis viel vähän parantaa tuota mun ohjausta!!!! Nyt vaan odotellaan hyvillä mielin lauantain kisoja!!!