Päivällä käytiin tokoileen nurtsikentällä jossa olen joskus vuosia sitten käynyt ja nyt taas muistin sen olemassa olon ja sinne siis suunnattiin!!! Uuno pääsi aloittaan seuraamisen kanssa ja palkkasin pari kertaa lelulla niin sai kierrokset nousemaan ja seuraaminen alkoi heti tuntua paljon paremmalta eli lelu palkkaa tarvii alkaa miettiin ja kokeileen. Liikkeestä maahanmenoja ja ne todella hienot. Tunnari kapulaa piilottelin pari kertaa ja käyttää hienosti nenäänsä! Kosketusalustaa pari kertaa ja se toimii paljon paremmin lelulla kun namilla joten sitäkin tehdään jatkossa lelun kanssa. Loppuun pieni palkkaamattomuus treeni eli vietiin yhdessä lelu ruutuun mutta ennenkuin sai juosta ruutuun tehtiin suoraluoksetulo joka todella hienosti ja sitten ruutuun jonne mentiin tietenkin todella lujaa!!!

Rasmuksen kanssa tehtiin ruudun keskikohta treeniä ja aikas hyvin hallussa, vähän voisi aktiivisemmin hakea keskokohtaa. Rallytokon ylimpien luokkien liikkeitä kokeilin ja ne toimii hyvin ei mitään suurempia ongelmia. Eteentuloa tehtiin myös muutama kerta koska se selkeästi Rapalle vähän vaikeaa. Loppuun vaan temppuiltiin ja hassuteltiin!!

Rokka aloitti ruudulla joka tehtiin molemmista suunnista ja palkka stopista, ruudun keskikohtaa etsittiin myös ja nämä molemmat oikein hyvin. Kaikki jäävät kertaalleen suorapalkalla ja ne ihan nappiin, samoinku pelkkä Z-kävely ilman pysähdyksii. Luoksetulon maahanmenoja muutama kerta ja kokeilin niihin paria käskyä ja nyt tiedän millä toimii parhaiten. Loppuun sama palkkattomuustreeni kuin Uunon kanssa ja meni myös oikein hyvin!!!

Uuno pääsi vielä treenaan liikkeestä seisomista kun oli kerran niin innokas ja tekikin upeat seisomiset!!! On mulla vaan niin hienot ukkelit jotka osaa tokoilla niin taitavasti!!!