Eilen aamusta lähdettiin koko lauman voimin metsään ja kyllä oli ónnellisia pikku miehiä kun pääsivät juokseen reiluksi tunniksi pitkin pusikoita!!! Juoksivat kyllä paljon enemmän kun tavallisesti et taisi olla energiaa hieman varastossa kun edelliset neljä-viisi päivää vaan matkustettiin!!! Lenkin jälkeen vähän tokoiltiin sisällä Kasper aloitti temppuilaan ja kyllä temppuili innokkaasti, tuli karhua ja moroa sellaiseen tahtiin ettei olla vähään aikaan nähty!!!!

Rasmus oli kanssa innokas temppuilija, temppujen lisäksi tehtiin svulletuloja naksun kanssa ja ne oli todella nopeita ja tiiviitä. Metallinoutotehtiin pari kertaa, ekalla hieman hidas nouto mutta loput oikein reippaita ja iloisia. Peruuteltiin vauhdikkaasti pitkin eteistä ja mukana tietenkin Rapan äänitehosteet!!! Loppuun vielä vähän temppuiltiin lisää!!!

Rokka teki kanssa naksun kanssa sivulletuloja ja ne oli kyllä todella nopeita hieman vielä tiiviimpiä voisivat olla niin  sitten olisi todella tyytyväinen. Metallinouto otettiin kanssa muutama kerta ja ne oikein hyvät. Kaukoja tehtiin ihan liikkeenä ja nyt ideana ettei lähde itse tarjoileen asennonvaihtoa vaan odottaa kiltisti seuraavaa käskyä, näitä täytyy tehdä lisää sillä herkästi lähte tarjoileen ja arvaileen.

Tänään piti mennä ulos tokoileen Eijan kanssa mutta täällä os satanut niin paljon ettei tuonne ulos kyllä tee yhtään mieli niin sitten tokoiltiin jälleen sisätiloissa. Kasper jälleen temppuili ja hassutteli, on se kyllä vaan niin hauska kiipeisi puuhun vaikka takaperin jos namit menisivät sinne!!!

Rasmuksen kanssa aloitettiin nopeilla tunnarikapulan nostoilla ja ne kyllä oli nopeita. Merkkiä tehtiin muutama kerta ja ne muuten oikein hyvii mutta ekalla kerralla vähän lintsasi ja jäi merkin päälle seisomaan!!!! Naksun kanssa otettiin tarjoamisleikkiä ja kyllä muute tarjoili tuo mies, välillä jopa murisi kun namit ei tullu ihan heti kun olisi pitänyt!!! Lopuksi tietenkin vielä temppuiltiin ja harjoiteltiin vähän tasapainoa kävelemällä takajaloilla!!!!

Rokka teki myös tunnarikapulan nostoa ja oli siinä todella hyvä. Merkkiä tehtiin muutama kerta ja ihan selkeästi pikku ukolla hajua mitä pitää tehdä, merkissä on ainakin vauhtia. Seuraamista tehtiin muutaman askeleen pituisinä pätkinä ja perusasennot aina palkaten, seuraaminen hyvää ja pysyy todella hyvin mukana vaikka peruuteltiin ja tehtiin sivuaskelia. Tarjoamisleikkiä tehtiin naksun kanssa ja hienosti lähti tarjoilemaan tuota täytyy leikkiä useammin et saadaan valikoimaan enemmän juttuja!!!! Loppuun otettiin vielä kontaktien alastulo pysähdystä jalkarahin kanssa, hienosti kyllä pysähtyy ja päässääntöisesti pysyy siinä vaikka mä esitän mitä pelleily liikkeitä!!!!

On tää sisällä tokoilukin ihan kivaa, huomenna kyllä pitää päästä jo ulos tokoileen et pääsee ottaan kaikkia kivoja vauhti juttui niinku ruutuu jne...!!!!