Eilen iltapäivääl Uunolla oli treffit Tuksu neidin kanssa elonkierrossa ja näytti nuorisolla olevan kivaa juosta yhdessä pitkin sänkipeltoa!!! Näytti Uuno Tuksulle kuinka ojaralliakin juostaan kuraojissa ja hyvin neiti oppi tuon ihanuuden!!! Kiitoksen Tuksulle ja isäntäväelle lenkki seurasta!!!

Illalla käväistiin Turussa tokoilemassa Uunon sisarusten kanssa Jaanan valvonnassa ja taas tuli todella paljon hyvii vinkkejä ja nevoja, kiitos Jaana jälleen!!! Uunon kanssa aloitettiin seuraamisella ja ensiksi mun tarvii alkaa palkkaan ulkokautta, se auttoi heti siihen poikittamiseen. Itse seuraaminen aika kivan oloista ja parani kaiken aikaa ja saatiin juoksu osuuskin onnistuun oikein hyvin ja koira ihan oikeassa paikassa!!! Nouto heti perään ja siinä ei mitään vikaa mutta vauhtia voisi olla lisää vaikka nytkin jo hyvä mutta voisi saada viel vähän paremman. Pari kertaa tehtiin niin et mä heitin kapulan, Jaana kävi heittään kapulaa vielä kauemmaksi, kyllä tuli Uunoon vauhtia kun kapula kaempana!! Nouto juttui jatketaan siis samaan malliin ku ennenkin, niin ja sain käskyn käydä ostaan Uunolle isomman kapulan ku nyt joutui hakeen kooikereiden pientä kapulaa!!!

Paikalla olo yhdessä ja se todella mallikkaasti ei minkäänlaista moitteen sanaan. Treenasin siinä sivussa vielä liikkeestä seisomista, eka tarvi vähän muistutella kun ollaan muutama päivä aiemmin tehty maahanmenoja mutta sen jälkeen hienot seisomiset!!!

Tänään päivällä käytiin Katin ja koirien kanssa metsässä lenkillä, koirilla oli vähän vauhtia ja Uunossa ääntä, lähtee ainaki riista liikkeelle ku Uuno pääsee metsään!!! On Unski hieman onnellinen kun pääsee juokseen kavereiden kanssa!!!

Alkuillasta tokoiltiin Feeniksin kentällä, tänään Rokalla ja Uunolla teemana palkkaamattomuus. Rokan kanssa aloitettiin suoralla luoksetulolla, perään metallinouto ja sitten ruutuun, mutta kun ollaan tehty nyt paljon ohjattua niin selvästi sotki asiat eli tarvii tehdä valmistelu huolellisemmin jatkossa!!!

Uunon teki liikkeestä seisomisen, suoran luoksetulon, avoluokan kaukot ihan läheltä ja loppuun seuraamista pienen pätkän. Uunon kanssa treenaaminen on kyllä niin ihanaa ei ota mitään stressiä palkkaamattomuudesta vaan tekee hommia kaiken aikaa ja täysillä ja aina yhtä iloisena!!

Rokan kanssa tehtiin vielä toinen setti ja siihen kuului Z-kävely, mutta siinä tehtiin vaan maahanmeno, kaukot ja loppuun seuraaminen. Rokkakin tekee hyvin hommia ja nyt kun ollaan tehty palkkaamattomuutta säännöllisesti niin alkaa toimimaan aina vaan paremmin eli treenejä jatketaan suunnitelmallisesti eteenpäin!!!

Samalla reissulla käytiin Anun aksassa ja tänään meillä ohjelmassa 18 esteen mukava rata jossa oli keinu ja siitä tykkäsin koska ei olla sitä vähään aikaan treeneissä otettu, se meni oikein hyvin!! Radalla pääsi käyttään taas monipuolisesti eri tekniikoita ja meni hyvin, heti ekalla kerralla päästiin meneen nollana vikalle esteelle asti josta ajautui sitten ohi. Erityisesti katsottiin vaikeaa keppi kulmaa ja sain siihen vinkkejä miten niitä vahvistaa. Putkijarru opetettiin Rokalle ja se oli meille molemmille ihan uus juttu, mutta hyvin näytti Rokka sen oppivan muutamalla toistolla.

Uuno pääsi myös vähän aksaileen, katsottiin ihan takaa kiertoja ja pari hyppyä ja niissä erityisesti sitä miten mä ohjaan koiraa. Ihan uutena juttuna Uuno teki pussia ja siinä ei mitään ongelmaa vaan suoritti sen ihan itsenäisesti muutaman toiston jälkeen!!! Keinulle juoksemista molemmin puolin pari kertaa ja hyvin juoksee päähän asti, myös kolahdusta erikseen ja ei mitään ongelmaa, Uuno oppii kyllä todella nopeasti ei tarvi oikeestaan ku näyttää mitä halutaan niin Uuno sitten jo tekee niin!!! Loppuun viel rengasta ja eipä senkään kanssa mitää ongelmia!! Kiitos Anu kun neuvoit mua, nyt taas tiedän mitä teen!! Voi olla et saan Uunon kanssa kyllä oikeesti opetella juokseen sillä ukkeli painaa aika lujaan ja näyttää nauttivan siitä todella paljon!!!

Obelix oli maskottina mukana kentällä ja vähän sitä kiukutti kun ei päässy tekeen mitään!!!! On se vaan niin hauska tapaus kun ei ihmettele mitään vaan on vaan ja katselee, ihanan rohkea ja itsevarma!!! Rasmus on ollut kotosalla ettei tassu nyt vaan mene pahemmaksi ennen lauantaita kun nyt on aika hyvä, lauantain jälkeen sit saa juosta metsässä taas niin paljon kun jaksaa!!!