Eilen aamusta käytiin Vaulammilla lenkkeileen metsässä ja kyllä oli ihanaa tehdä kunnon metsälenkki pitkästä aikaa niin ja tietenkin koirat taas myös nauttivat!!! Päivä vierähti töissä puuhatessa kaikenlaista, illalla oli pakko vähän tokotella sisällä et koirat olivat tyytyväisiä!!!

Uunon kanssa naksuttelin kosketusalustaa ja näyttää paremmalta kerta kerralta. Sivulletuloja super palkalla ja niissä motivaatio selvästi kasvanut, välillä oikein hyppää sivulle. Kaukoissa istumisesta seisomaan nousuja ja maahan menoja ja molemmat oikein hyvin. Loppuun sit vielä pyöritttiin koska pitäähän koiran pyöriä osata vimmatusti!!!

Rasmus treenasi tarjoilemista, mun ympärillä pyörimistä ja temppuja, niin ja kaikki tietenkin todella hyvin. Rokan kanssa sama setti ja myös oikein hyvin, kyllä tuollaiset hassuttelu tokot sisällä on vaan niin kivoja en tiedä onko niistä hyötyä paljoa mutta vahvistaa ainakin mun ja koirien suhdetta varmasti!!!

Tänään heti töistä tultuani naksuttelin Uunon kanssa jälleen alustaa ja nyt jo menee sinne todella reippaasti ja aloin yhdistää siihen käskyä et voin käyttää sitä si erinäisissä kohdissa. Illemmalla pakkasin koko lauman autoon ja ajeltiin Pukon kentän viereiselle parkkiksella vähän tokoileen, aksaan ja lenkkeileen.

Rasmus aloitti tokot seuraamisella, ensin pitkä pätkä ja se ihan super hyvin perään heti pari lyhyttä pätkää joissa palkkasin perusasennot. Seuraaminen kyllä todella hyvää ja innokasta!!! Ruutu kerran kipolle juoksuna ja se hyvin. Kaukojen ekoja asentoja palkkasin pari kertaa ja Rapa jopa ennakoi toisella kertaa, mikä siis on todella hyvä kun kyseessä on Rasmus mikä ei ylleensä ikinä tee mitään tuollaista!!! Lopuksi tunnari ja se mallikkaasti!!!

Rokan kanssa aloitettiin kanssa seuraamisella ja se oli nyt ihan sika hyvää ja innokasta. Hienosti hakeutui lähemmäs mua kaiken aikaa, hieman ehkä jopa edisti mutta se on vaan positiivistä kun tuo seuraaminen ollut niin takkuilevaa viime ajat!!!! Ruutu kerran pallolle ja hienosti teki merkin ja siit suoraan ruutuun. Pelkkää merkkiä muutama kerta ja nyt vauhti paranemaan päin kun olen sitä treenannut ihan erikseen!!! Tunnarissa pientä epäröintiä mutta otti kuitenkin oman suuhun ja palautti nätisti mulle. Kaukojen seisomaan nousu hieno mutta istuminen vähän takkuili joten se tehä treeniin. Loppuun paikallaan istuminen noin 1minuutti ja se hyvin rauhallisesti!!!!

Uunon kanssa aloitettiin kanssa seuraamisella ja nyt Uuno selvästi tajunnut mitä haetaan ja hienosti seuraa ja perusasennoista kun tuli palkka niin alkoi hakeen niit paljon paremmin. Pelkkiä perusasentoja palkkailin myös ja ne innokkaita. Kaukojen vaihtoja tehtiin sekalaisessa järjestyksessä, nekin ihan hyvän oloiset ja näköiset. Suoria luoksetuloja suoraan leluun pari kertaa ja niin et lähdin pakoon niin johan tuli vauhtia lisää ukkeliin!!! Lopuksi vielä liikkeestä seisomista muutamia toistoja ja Uuno senkin nyt selvästi tajunnut ja pysähtyy kyllä hienosti!!!!

Niin sitten vielä illan päätteeksi aksa treenit oman porukan kanssa ja aloitettiin hyppyjumpalla jossa Rokka kyllä parantanut omaa hyppäämistään hurjasti ja näyttää siltä ainakin et työntää takaosaansa paljon paremmin eikä käytä enään niin paljoa etuosaa hyppäämiseen!!!! Tehtiin myös Anskun tuomaa rataa jossa taisi olla 25 estettä ja paljon takaa kiertoja sekä sain treenattua hyvin Rokan kanssa saksalaista jota ollaan nyt opiskeltu. Mentiin eka kierros nollana läpi ja se meno tuntui todella hyvältä ja se eteni kun mä uskalsin luottaa koiraan ja menin itse eteenpäin!!! Oli kyllä niin hyvä tunne, siin oli sitä asennetta niin mulla kuin koirallakin!!!

Toisella kiekalla sitten Ansku vähän katsoi ja jotenki mä olin huolimaton parissa kohtaan niin tuli hieman tyhmii virheitä mutta Rokan vauhti oli hyvä ja motivaatio todellakin kunnossa!!! Tein kyllä molemmat pätkät pallokädessä ja välillä sitä vinguttaen et saan Rokkaan lisää eloa ja se toimi, sitä vaan ei auta käyttää liikaa!! Keppeihin sillä ainakin saa hyvin lisää vauhtia ja tiukkoihin käännöksiin kanssa!!! Kiitokset ihanat treenikamut oikein mukavasta keskiviikko illasta oli niin nastaa taas aksata teidän kanssa ja kiitos neuvoista ja vinkeistä, kyllä mä vielä joskus opin!!!