Eilen heti aamusta mentiin Anskun ja jengin kanssa Hunnarille kiipeileen mäkeä ja lenkkeiliin, olipa kiva mennä heti aamusta kunnon lenkille niin sai sitten loppu päivän olla rauhassa. Illalla käytiin raksalla ja samalla vähän tokoiltiin. Molemmat poijjaat tekivät tunnarin ja Rapalla oli nyt joku kapulan noukkimis päivä....no tuo on varmaan ohimenevää koska muuten tunnari niin varma. Roksu taas teki aivan sairaan hienot tunanrit!!! Rokka teki myösohjattua noutoa nyt vaan yhdellä kapulalla ja tehtiin vuorotellen kumpaakin puolta et oppisi hahmottaan paremmin kumpaan suuntaan pitää singota. Jäävistä seisomista pari kertaa ja se hyvä. Luoksetulon seisomaan stoppi muutaman kerran kiertämisen avulla ja se oikein hyvin. Rasmus vaan hassutteli hetken mun kanssa ja sitten puuhasteli Saken kanssa vähän kaikkea. Kotona tehtiin vielä perinteiset jumpat läpi ja huomaa kyllä et vartalon hallinta parantunut moelmmilla pojilla sillä diagonaali jalan nostot paljon kevyempi eivätkä enään tuo niin paljon painoa takaosalle!!!

Tänään mentiin jälleen Hunnarille lenkkeileen mutta nyt saatiin seuraksi Kati ja koirat, ennen lenkkiä vähän tokoiliin poikien kanssa. Rasmus aloitti tyhjällä ruudulla ja se oikein hyvin, tehtiin myös pari ruutua kipolla ja niissä vauhti kunnossa. Pieneen palkkaamattomuus treeniin kuului kaukot, liikkeestä istuminen  ja ruutu jossa palkka odotti. Kaukot oli todella hienot, samoinku liikkeestä istuminen ja ruudussa nyt tietenkin oli sitä vauhtia vaikka muille jakaa. Rokka treenasi ruutua merkin kautta ja aluksi ihan kuutamolla mutta kun hetki palauteltiin niin todella hienot ruudut molemmin puolin. Kaukot tehtiin liikkeenä ja ne ihan sairaan hienot jos nyt jotain miinuksii pitää hakee niin otti ehkä askeleen taaksepäin. Jäävien liikkeiden mukaan lähtöä otin kun huomasin ettei Rokka sitä osaa ja saatiinkin mukaan lähdöt kivaan kuntoon et huomen niitä pitää viel katsoa.

Mentiin iltapäiväksi raksalla vähän puuhasteleen ja siellä otin vielä Rokan kanssa ohjatun suuntia ja nyt niin että kapuloiden tilalla pallopäät, merkki vähän kärsi kun oli niin menossa pallonsa luo mutta malttoi kuitenkin muutaman yrityksen jälkeen mennä ensin merkille. Tehtiin myös kahdella pallolla et siis Rokan oli pakko kuunnella mihin mennään. Hienosti kuuntelee jos vien merkille ja jään todella lähelle mutta jos lähetän merkille kauenpaa niin sitten tuppaa meneen sinne minne haluaa itse eli tätä treenattava paljon lisää.

Huomenna onkin tiedossa taas koiramainen päivä, ensin aksaa hyvässä seurassa ja hyässä ohjauksessa, sitten tokoa ja vielä illalla kokous jossa myös käsitellään koirajuttui!!!