Täksi päiväkis oltiin sovittu Marjan, Sirkan ja Katin kanssa treenit Forssaan ja samlla reissulla kävin tekeen poikien kanssa citylenkin ja saatiin Kati seuraksi koirineen. No sitten siihen tokoon..... Rokka aloitti tänään ja sillä ohjelmassa palkattomuustreeni ku nyt ollaan sinne kisoihinkin menossa niin sellanenkin kai otettava!!!!  Hyppynouto, kaukot, seuraaminen, liikkeestä istuminen ja ruutu jossa odotti palkka oli nyt ohjelmassa palkatta, hyppis erittäin hieno, kaukot muuten ihan jees mutta eka nousu (seisomaan) niin vaikea,seuraaminen ihan kivaa parissa kohdassa oli vähän jätättänyt, liikkeestä istuminen hieno samoinku ruutu. Oikein onnistunut harjoitus ja hyvin jaksoi tehä ja into ja tekemisen riemu säilyi hienosti et nyt siis hyvin mielin vaan kokeeseen!!! Paikallamakuu Roiston ja Ruun välissä oikein mallikkaasti vaikka meidän piilon ja koirien välistä meni rekkakin!!!

Rapan  osio alkoi hyppynoudolla ja se todella hieno vaikka taisi este olla hieman korkea!!! Liikkeestä istuminen kerran ja sekin aivan sairaan hieno. Kaukoissa palkkailin pari ekaa nousua ja ne hyvii ja niissä se oikea ilme!! Merkkiä otin eka pari ihan erillisenä ja sitten ohjatun oikea puoli, ekalla kerralla kapula vähän lähempänä ja keskikapula puuttui -> oikein hienosti. Sitten kaikki kapulat ja nyt meinasi ohittaa merkin mutta kun päästiin merkille niin oikein mallikas suoritus, kolmas vielä perään ja se sitten onnistui kokonaan oikein hyvin!!! Loppuun vaan temppui ja hassuttelua se kuuluu nykyään Rapan toko ohjelmaan tärkeimpänä juttuna!!!

Rokka teki vielä tunnarin x2, molemmilla kerroilla tuli oma mulle mutta pitihän se eka kapula mikä nokan eteen tuli niin nostaa ensin vähäksi aikaa suuhun.... Taisa jotenki rauhoitella itseään tai jotain, no mutta mä taas tein tän vähän tyhmästi ku otin koiran autosta ja sit siitä suoraan tunnari.....taitaa noi kierrokset käydä vähän liian korkealla... Huomen uus tunnari vikana ja katsotaan mitä sit sattuu!!!

Illalla olen päättänyt et alkaa poikien ravilenkit, olen niitä kauan jo miettinyt ja pähkäillyt ja nyt ne alkaa tai muuten ne ei ala koskaan eli meillä aletaan nyt kunnolla treenaan ja ollaan sit ku kesä tulee niin rantakunnossa kaikki!!!