Aamupäivällä käytiin Tiian ja Katin kanssa tekeen muutamat jäljet metsään hautumaan huomista varten ja samalla reissulla tietenkin koirat pääsivät lenkille ja uimaan. Hienosti Uuno meni uimaan vaikka ranta oli todella kivikkoinen ja hankala kulkea, mutta eipä se Unskia haitannut vaan veteen mentiin!!!! Rasmus ja Rokka olivat todella onnellisia kun näkivät Jonskun ja Rompun pitkästä aikaa, Rapa ja Jolinda jopa leikkivät rannassa pitkän tovin, tuo leikkiminen aika harvinaist herkkua!!!

Illaksi suunnattiin Somerolle katseleen paimennuskisoja, Uuno oli katselu oppilaana ja samalla opetteli mitä hänen pitää sit lampaiden kanssa tehdä!!! Katsotaan seuraavalla kerralla menikö oppi perille tuolleen katselemalla!!! Hauska kyllä seurata kisoja vaikka paljon on vielä asioita joita en tuosta lajista ymmärrä, mutta ehkä nekin opin vielä joku päivä. Mielenkiintoista se kyllä on.....

Samalla reissulla Rokka kävi vähän aksaileen Aneten valvovan silmän alla ja tänään oli jo vauhtia ihan kivasti. Alussa vähän hankala ohjauskuvio mutta siitäkin selvittiin ja kokeiltiin siihen muutamaan erilaista ohjaus vaihtoehtoakin. Erityisen tyytyväinen oli keppeihin jotka meni todella hyvin joka kerta ja renkaaseen jonka Rokka suoritti todella hienosti tänään. Keinu oli myös hienoa kun juoski sinne täysiä ja hienosti odotti kun se laski alas!!!! Aksa siis meni todella hyvin. lisää vaan lyhyttä motivaatio pätkää niin hyvä tulee ja vauhti kasvaa, mun pitää nyt muistaa erityisesti treenata takaakiertoja että saan ne Rokalle tutuiksi ja niihin enemmän vauhtia!!  Kiitos Anette todella hyvistä aksa kerroista ja elokuussa sitten taas nähdään aksan merkeissä ja katsotaan kuinka hullu koira mulla sitten on!!!!

Rapa on saanut viettää tänään vapaa päivää tai siis on tietenkin ollut lenkillä mukana ja uimassa mutta ei olla puuhattu muuta, huomenna sitten Rapa pääsee nuuskutteleen jälkensä johon olen tehnyt makauksia pienin yllätyksin ja toivotaan et näin saadaan ne makaukset kuntoon ja niistäkin siis pisteet kotiin kokeissa!!!!