Tosiaankin meillä on nyt vaan naksuteltu eilen ja tänään se vielä on edessä, mutta se on ollu kaikkien mielestä todella kivaa. Kasper teki eilen omia temppujaan oikein mallikkaasti. Rapa teki merkkiä sekä temppuja, merkki näytti todella hyvältä!!! Rokka sitten harjoitteli omia temppujaan ja vähän treenattiin tuota näyttely seisomista ku ne näyttelyt kovaa vauhtia lähestyy!!!

Tänään käytiin vähän kuvaileen Rokkaa elonkierrossa, piti kyllä kuvata muitakin koiria mutta kas yllättävää ku alkoi satamaan.... No saatiin muutama kuva otettua. Ens kerralla kyl käydään ensin lenkillä ja sit vasta kuvaillaan, oli nimittäin vähän Rokalla vaikeuksia pysyä paikallaan!!!

Pienen pieni sylikoira!!!

Rokka yrittää pelotella kuvaajaa!!!!

Elonkierrossa on aika komea ruska, kyllä kelpaa siellä liikkua koirien kanssa!!!

Nyt  mennään naksutteleen. Kape tekee temppuja, Rapa merkkiä ja temppuja ja sit Rokka voisi tehdä tuota seisomista ja tietenkin temppujakin!!! Temputhan on todella tärkeitä ja niitä pitää tehdä joka päivä, kyllä ne oikeestikkin vahvistaan tuota ohjaajan ja koiran suhdetta todella paljon ja yhdessä tekeminen ja puuhastelu on helpompaa!!