Eilen illalla innostuin lähteen viel mustikkaan pariksi tunniksi ja koiruudet pääsivät tietenkin mukaan metsään. Rapa käytti tietenkin tapansa mukaan koko ajan hyödyksi ja juoksi, juoksi ja vaan juoksi pitkin metsää. Kasper yritti aluksi pysyä Rapan perässä mutta huomasi sen mahdottomaksi niin tyytyi sitten syömään mustikoita ja pyörimään niiden päällä!!Silmänisku Rokalle tämä retki oli todella hyvää harjoitusta metsässä kulkemisesta, sillä ei kuljettu polkuja pitkin vaan painettiin siellä umpimetsäs. Sai pikku mies kivasti liikuntaa kun hyppeli sammalikossa, hyvin kyllä pitä huolen musta ja Sakesta ja ei kauaksi vielä uskaltanu lähtee, pääsi hyvin palkkaileen kun tuli aina välil luo omatoimisesti.

Mustikkaretken jälkeen harjoiteltiin Rokan kanssa vähän noit lintujuttui noilla variksen siivillä. Ekaksi heitin yhden siiven n.10m päähän siit ja Sakke lähetti hakeen -> haki todella hienosti ja reippaasti, tehtiin toinen samanlainen ja sekin mahtava. Vein kaksi siipeä kerralla vähän matkan päähän ja nyt nii ettei Rokka nähny mihin ne tiputin -> todella innokkaasti lähti hakemaan siipiä ja teki hyvää hakutyöskentelyä. Molemmat siivet löytyivät nopeasti ja palautus oli oikein mallikas!!!

Kokeilin sit myös Rapan kanssa noit siipi juttui, olin ihan varma et Rapa ei niit sieltä tuo mulle. Pääsipä ukko yllättään mut todella positiivisesti. Ekalla kerralla vähän katsoi mua et onko toi pakko nostaa mut nosti käskyllä hyvin ja toi mulle. Toisella kerralla ei sit tarvinnu lisä käskyjä vaan omatoimisesti nosti siiven ja toi innokkaasti mulle!!! Rapa ei ole ikinä välittäny linnuista tai saatika halunnut niitä kantaa, mutta taitaa olla pennun ansiota et Rapakin niit nostelee kun on huomannu miten Rokka on niistä kiinnostunut!!!