Illall käytiin reenaileen Forssas Tanjan ja Sirkan kanssa, kiitoksia jälleen seurasta ja ensi viikolla nähdään!!! Rokka pääsi Saken kanssa city kävelylle ja oli mennyt kuulemma todella hyvin. Kape pääsi tekeen ohitusharjoituksia Saken kanssa, siis ei ohitellut Sakkea vaan Ruuta ja Sirkkaa, nekin meni todella kivasti!!! Rapa sitten pääsi oikein tokoileen, aloitettiin ruudulla jossa palkka kupissa. Otettiin 3 kertaa ja kaikki vauhdikkaita ja hyviä. Tunnari tehtiin ihan oikeena liikkeenä ja todella hyvin. Meni suoraan omalle ja otti suoraan suuhun haistelemisen jälkeen ja palautti reippaasti mulle!!! Luoksetulo liikkeenä, muuten hyvä mutta maasta sivulletuloa vähän ennakoi, toisaalta ihan hyvä et on innokas tuleen siuvulle. Perään pari suoraan ja niissä vauhti kohdallaan. Lopuksi vähän temppuja ja muutamam kerran ohitettiin Ruu ja siinä ne harkat sit olikin.

Reenien jälkeen suunnattiin käymään meillä töissä hakeen mun paketti ja Kape pääsi tonttuileen ja katsoon asiakkaita. Voi miten oli pieni bernipoika innoissaan kun oli monta rapsuttelijaa ja ihastelijaa. Tuo koira on kyllä ihan kun kotonaan kun pääsee mun mukaan töihin, eipä noteeraa mitään erikoisesti vaan on siellä rapsuteltavana ja syötettävänä etenkin!!! Nyt on mammoilla ja papoilla hyvä joulumieli kun näkivät Kapen pitkästä aikaa!!!

Huomenna olisi tarkoitus mennä pitkälle lenkille ja hakea muutama kuusen oksa rapulle ja sit alkaakin joulun vietto. Kinkku on jo nyt uunissa ja toivottavasti saan aamupalalla syödä vielä lämmintä kinkkua, nam nam!!!