Eilen en sitten ehtinyt kirjoittaa mitään kuulumisia, mutta tässä näit nyt tulee. Aamulla aloitettiin heti reenaileen pikku juttuja joista kuitenkin voi tulla isoja juttuja. Ekana teemana oli noudon palautus, otin tunnari kapulalla koska sitä alkaa kaikista helpoiten pyöritteleen suussaan. Pari kertaa pyöritteli aluksi mutta sitten se loppui, olisiko johtunut siit et oli niin innoissaan ja tohkeissaan kun äiti tuli yövuorosta ja heti lenkin jälkeen reenataan Välillä tuli vähän vinoon sivulle, mutta niistä en palkannu vaan vaadin suorat sivulletulot.  Muuten palautukset oikein kivoja!! Tehtiin myös ihan pelkkiä sivulletuloja, tällä kertaa käskystä ja vaadin suoria ja tiiviitä perusasentoja.  Välillä jää vähän kauaksi mutta otin muutaman seinän vieressä niin johan parani!!!=)

Illalla suunnattiin Forssa cityn keskustan reenaileen. Seuraksi tuli Johanna ja Kati koiruuksiensa kanssa. Rasmus aloitti taas sivuilletuloilla, tälle  kertaa niin että itse hakeutui sivulle. Suorat luoksetullot vähän hitaita, mutta saatiin lisää vauhtia niihin kun lähdin pakoon käskyn jälkeen heti. Ruutu kupille juoksuna, oikein hyvä vaik oli jo vähän pimeetä ja ruutu ei niin selvästi näkynyt. Seuraamispätkiä tehtiin vauhti mielessä. Eli otin eripituisia pätkiä ja sit yht äkkiä lähdin juokseen ja kun Rapa saa mut kiinni niin saa palkan. Parin pätkän jälkeen odotti ihan selvästi koska lähdettään juokseen ja seuraaminen oli paljon tiiviimpää ja näyttävämpää Silmänisku. Viimeiseksi paikallaolo, Rapa Lucan ja Rontin väliin ja pysyi hienosti!!! Ei edes vilkuillu sivuilleen vaikka kukaan ei sitä palkannutkaan tällä kertaa. Johannan "kennelpoika" kävi kiertämäs Lucan ympärikin eikä yhtään häirinny Rasmusta!!! Hyvä hyvä, ollaan taas päästy eteenpäin!!!Hymy

Treenien jälkeen käytiin katin kanssa "pienellä" lenkillä, eli sellainen reipas puol tuntia painettiin menemään pitkin Forssaa. Yllätyin oikein kuinka paljon tuol naapuri pitäjäs on puistoja ja metsiä melkein kaupungilla!!!

Kiitos Lentsu tuosta "vinkistä", empä mä taas ollut tuollaista tajunnut tai ajatellutkaan tai sit en ole kuunnellut/muistanut vaik olet varmaan  kertonut tuon mulle.... Hyvä kun joku sanoo niin taas tajuan itsekkin ja varmaan saadaan taas tuo kisaaminen toimimaan paremmin.....Cool KIITOS!!!