Päivällä tehtiin pitkä lenkki metsässä poikien kanssa, saivat juosta niin paljon kun jaksoivat. Rokka teki vähän siipi treeniä ennen lenkkiä. Ensin kävin viemäs yhden siiven metsään niin että Rokka ei nää ja sit mentiin vaan sinne käveleen. Heti kun huomasi siiven niin nosti sen ja toi mulle!! Toisena tehtiin hakuruutu jossa oli kaksi siipeä ja pupun nahka. Ei olla hakuruutua tehty pitkään aikaan joten lähti vähän epävarmasti hakeen, mutta ekan löysi melkein heti. Nyt sit juosta viiletti siipi suussa mun ohi ja eipä ollu mistään nätistä palautuksesta tietoakaan.... No toi sit nätisti mulle kun lähdin vähän karkuun. Toisen siiven ja nahan etsimään lähtö myös vähän epävarmaan mutta hienosti kyllä tekee töitä kun alkaa etsiä. Näissä palautukset paremmat mutta ei nekään ihan oppikirjojen mukaan.... Eli nyt täytyy tehdä paljon haku tehtäviä ja sitten noita palautuksia!

Alkuillasta mentiin palv.koirien kentälle vähän tokoileen kisoja silmällä pitäen. Otettiin Rapan kanssa ruutua kupilla 3x ja kaikki todella hyviä. Metallinouto vieraalla kapulalla sekin todella hyvä. Luoksetuolja suoria ja stopin kanssa, kauniisti ravaten eli vauhtia voisi olla vähän lisää. Nyt ennen kisoja täytyy vaan tehdä paljon suoria niin saadaan tuo vauhti vähän reippaammaksi . Liikkeestä istuminen, edelleen hyvä!!! Lopuksi vielä p.olo, Rapa lapukka tytön vieressä. Oli vähän epävarman oloinen kun lähdin pois joten otin varman päälle ja käännyin muutaman kerran kehumaan ja tulin kerran piilosta myös palkkaamaan. Heilutti häntää muutaman kerran tytölle, mutta muuten oikein rauhallisesti ja keskittyi tuijottaan vaan piilon suuntaan. Saatiin hyvä harjoitus kun oli vieras tyttö siin vieressä ja pääsin viel palkkaileen!!!! Sen kyllä huomas ettei se ole mikään varma vielä vieraiden kanssa eli lisää lisää lisää treeniä ja varsinkin narttujen kanssa.

Rokka pääsi sit vähän leikkiin mun kanssa kentälle ja moikkaan Tanjaa, ensin leikittiin vähän kauenmapa muista mutta lopuksi sit leikittiin siel ihan muiden vieressä!!! On kyllä niin innokas leikkimään, eipä juuri ollenkaan edes huomannu muita kentällä olijoita. Tehtiin myös pari kertaa agi puomi ja se meni todella reippaasti ja hyvin!!!

Tokojen jälkeen suunnattiin Torrolle vetään muutamat mejä jäljet että huomen päästään jäljestään!!! Huomenna sitten lisää noista jälkijutuista!!!