Pääsin seiskalta töistä kotiin, niin meillä jo sit ennen kasia tokoiltiin sisällä!!! Molemmat pojat olivat todella terävinä kun mä tulin kotiin ja heti alettiin tekeen jotain yhdes!!

Kasper aloitti sivulletuloilla, joissa tänään vauhtia ja selvästikkin tulee nyt paljon nopeammin kun ennen johtuisko tuosta palkkaamisesta. Olen siis nykyään palkannu lähes 100%, että siit tulisi vauhdikas ja hyvä. Noudon pitoa otettiin tunnarikapulalla, pari kertaa sylki sen maahan kun tuli sivulle, mutta toistolla saatiin todella nättejä suorituksia. Vähän namilla autoin että katsoo mua, niin sit se kapulakin pysyy suussa eikä lennä lattialla. Näitä en ole Kapen kanssa tehny varmaan koskaan, no toivotaan että näillä saadaan se noudon palautus ongelma kuntoon ja ne kapulat alkaisi pysymään siellä suussa!! Paikallaolon loppua myös treenattiin siis sitä maasta istumaan nousua. Siinä ei mitään ongelmaa vaan tuohon pomppaa sielt niin lujaa ylös et mä meinaan ihan horjahtaa!!!

Rasmus aloitti myös sivulletuloilla, jotka todella nopeita ja hienoja! Kapulan pitoa otettiin myös ja eipä siinäkään mitään korjattavaa ollut, palautti kyllä ihan uskomattoman nopeasti nyt kapulan sivulle!! Lyhyt paikallaolo tehtiin sillä välin kun Kape puuhasteli mun kanssa jotain, namipussin rahina oli liikaa Rapalle. No sit vaan uudestaan sinne makaan ja mä rapisteleen pussia niin pysyi hyvin!! Alustaa vahvistin naksulla ja tarvii nyt muistaa ottaa tuota alustaa ulkonakin, koska siellä tekeen sen paljon hitaammin kun sisällä. Syy ihan selvästi siinä et ollaan treenattu sitä oikeestaan vaan sisällä.... Loppuun vielä p.olon loppu istumaan nousua, josta saimme vähän moitteita Turussa. Nyt nousi todella terävästi ja hyvin sivulle, enkä auttanu yhtään kädellä tai vartalolla!!

Loppuun molemmat pojat tekivät yhdessä kaukoja. Kasperin kaukot ihan super mahtavat, tarjosi joka väliin taaksepäin menoa ja siitä kyllä palkkasin!!! Meni jopa istumaan niin että siirsi etutassuja taaksepäin, tätä siis ei ole tehnyt ennen!!! Hyvää Kapee, täytyy sen kanssa nyt siellä voittajassa vielä käydä kisaamas kun kerran on noin pätevä "vanha" herra!! Rapan kaukot myös oikein hyvät, napakoita vaihtoja ja ei yhtään edenny!

Suunnittelin et käyn treenaan samat asiat viel iltasella ulkona. Katsotaan vaan miten aika taas riittää kun on sata muutakin hommaa tälle päivelle varattuna!!