Perjantaina lähdettiin sitten kauan odotetulle näyttely reissulle Liettuaan ja saatiin seuraksi Eija, Rane ja Reiska, KIITOKSIA seurasta todella paljon, meillä oli ainakin todela hauskaa teidän kanssanne ja odotamme jo innolla uusia reissuja! Mennään pian uudestaan (kylläkin johonkin muuhun maahan) ihmetteleen nopeusrajoituksia, äkkiä loppuvia kaistoja sekä hukassa olevia liikenne ympyröitä!

Perjantai-lauantai yönä ajeltiin sitten Viron, Latvian ja melkeimpä kokonaan Liettuanki läpi ennenku saavuttiin määränpäähän eli Vilnaan. Pari tuntia ehdittiin autossa nukkuun ennen näyttelyn alkua, tuo autossa nukkuminen ei kyllä ole mitään herkkua mutta mitäs sitä ei tekis sen eteen että pääsee koiranäyttelyyn!!!

Lauantaina kooikereiden arvostelu olikin kivasti heti aamulla, että eipä tarvinnu kauaa jännittää miten meidän lauman käy. Kyseessä oli siis Liettuan voittaja 2010 näyttely ja tuomarina meillä oli Ligita Zake Latviasta, kooikereita paikalla yhteensä 7, joista 4 meidän autossa ja muut 3 olivat myös Suomesta. Kehässä ensimmäisenä pyörähti Rokka hienolla tuloksella -> eri1, junnu-sertti ja LT JV-10 (Liettuan juniorivoittaja 2010) tittelin!! Ennen Rapaa kehässä kävivät kaksi nuorten urosta ja sitten meidän vuoro, Rapalle kanssa eri1 ja luokka sertti. Cacib kehässä Rapa voitti sitten nuorten luokan uroksen ja sai myös cacibin ja LT V-10 (Liettuan voittaja 2010) tittelin!!!

Nartuissa jatkui sama meno eli Lacina eri1, junnu-sertti ja LT JV-10!!!! Jolinda myös eri1, sert, cacib  ja LT V-10!!! Paras junnu kehäs Lacina valittiin rop-junioriksi ja sitten itse roppi kehässä Rapa vei voiton naisista eli Lacinasta ja Jolindasta!! Ei olisi päivä paremmin voinut mennä, kaikille koirille voittaja tittelit ja samalla saatiin myös 5 uutta valion arvoa eli Rapa Liettuan ja Balttian valioksi, Jolinda Liettuan ja kansainväliseksi ( kun joskus tulevaisuudessa vahvistuu) valioksi ja Lacinalle Liettuan juniori valio titteli!!!

Iltapäivän puolella Reiska kävi kehässä ja sai hienosti erin ja sijoittui kolmanneksi luokassaan, sitten alkoikin pitkä odotus ennenkuin ryhmäkehät alkoivat. Mä olin ilmoittanut isoon kehään myös pari luokkaan Rapan&Jolindan ja sitten esitimme myös Sirpan kasvattaja ryhmän. Ryhmissä ei enään pärjätty mutta on se vaan hienoa esittää siellä koiria kun sinne kerran pääsee!!!

Sunnantaina kehät alkoivat vasta puolen päivän aikaan joten sai aamulla nukkua rauhassa ja nyt sitten oltiin sentään hotellissa yötä ettei enään autossa!!! Kooikerit ja beussit sattuivat sitten tietenkin menemään päällekkäin, mutta onneksi siellä oli paljon avuliaita suomalaisia jotka auttoivat mielellään esittää tuota laumaa. Tuomarina toimi Maigorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska Puolasta, Rokka kävi kehässä jälleen ekana ja ihan samalla tuloksella kun edellispäivänä!!! Rapalle myös eri1 ja sertti, cacib luokassa tuomari laittoi nuorten luokan uroksen ekaksi pitkän harkinnan jälkeen, mutta hyvä sijoitus silti Rapalle!! Lacina esiintyi myös yhtä hienosti kuin edellispäivänä ja oli myös jälleen rop-juniori. Jolinda kanssa otti erin ja sai sertin, mutta jäi toiseksi sitten cacib luokassa. Eipä tuo sunnuntaikaan mitenkään hassummin menny, kaikki koirat saivat hyvät arvostelut ja sijoitukset.

Reiska oli ollut samaan aikaan kehässä ja saanut myös erin ja sijoittunut jälleen luokassaan kolmanneksi eli eipä pöllömpi suoritus sekään!! Aika tuntui menevän sunnuntaina paljon nopeammin kuin lauantaina, sillä käytiin vähän shoppaileen kojuissa ja sitten saikin mennä jo ryhmiin, joissa ei tälläkään kertaa sijoitusta mutta edustettiin silti hienosti rotuamme!!!

Kamera oli tietenkin reissussa mukana ja tässä muutamia kuvia hienoista koiristamme!!!

Reiska ja Eija kehässä lauantaina

Lacina isossa kehässä

Rapa isossa kehässä tyylikkäänä!!!

Black Amiikos kasvattaja ryhmä sunnuntaina isossa kehässä

Kuva palkinnoista joita tavoiteltiin ryhmissä, mutta ei nyt tällä kertaa lähtenyt yksikään meidän mukaan.

Reiska komeana poikana poseeramassa!!!

Lacina

Rokka

Juniorit yhteiskuvassa!!!

Rapa

Jolinda, rouva ei oikein ollu kuvaus tuulella!!!

Viikonlopun palkinto saalis!!!

Palkinnot ja niiden saajat!

Tuore Liettuan&Balttian muotovalio ja Liettuan voittaja 2010

Tuore Liettuan muotovalio ja Liettuan voittaja 2010

Tuore Liettuan juniorivoittaja 2010

Liettuan juniorivalio ja Liettuan juniorivoittaja 2010 (Lacina ei halunnut olla kuvauksellinen matkalla, joten kuva otettiin vasta tänään metsässä).