Aamusta lähdettiin poikien kanssa Elonkiertoon lenkkeileen ja samalla piti vähän tokoilla kun edellisestä kerrasta on jo NIIIIIIIN pitkä aika, oli jo ihan ikävä tokoa!!!Rasmus aloitti ruudullu ja siellä jälleen kippo, menee kyllä upeasti aivan täysiä kipolle asti et siis vauhti puoli kunnossa ja samoin se kuuluisa ilmekkin!!! Idaria tehtiin ihan vanhan kaavan mukaan kun en vielä ihan tiedä kuinka se uusi menee, no seisominen otettiin ensin ihan erikseen. Parilla toistolla saatiin seisominen kuntoon ja sit koko idari joka oli muuten todella hieno, palkkasin seisomisen ja istumisen pysymisestä ja maahanmenon sitten suorapalkalla. Perään sitten tietenkin pari istumista ja ne kyllä ihan super hienosti!!! Eipä me sitten Rapsun kanssa muuta tehtykkään kun illalla tiedossa lisää ihanaa tokoa!!!!

Rokka aloitti liikkeestä istumisella ja se oikein hieno, kokeilin sitten pari kertaa myös seisomista mutta se ihan unohtunut enkä sitä nyt viitsinyt alkaa etsiin ku tuota istumista nyt ensin tarvitaan. Ruutu pari kertaa pallon kanssa ja ne todella vauhdikkaat ja iloiset!!!! Autoa vähän kierreltiin ja otettiin siinä sivussa luoksetulon seisomaan stoppia ja hienosti stoppaa pallon kanssa, olen ajatellut tehdä tuota stoppia nyt paljon vaan pallon kanssa et saa siihen sen varmuuden takaisin ja kokeilee sitten ennen koetta pari kertaa ilman palloa et jos vaikka toimisi!!! Seuraamista tehtiin jälleen palkaten perusasennot, nyt seuraaminen hieman vaisua mutta tiedä sitten mistä sekin johtuu.... No toivoottavasti seuraavalla kerralla parempaa. Loppuun vielä tunnari, tehtiin sitten kolme kertaa kun halusin et kun ottaa oman suuhun niin ei tiputa sitä enään. Rokka siis ottaa heti oman suuhun kun sen löytää mutta tuppaa sitten vielä tiputtaa sen kun jää haisteleen muita mutta nyt päätin että pallopää ei tule ennenkun tulee oitis oman kanssa pois, no palkkasin tietenkin kaikki mutta kaksi ekaa vaan namilla!!! Tunnarit kyllä muuten todella hienoja!!!

Iltapäivällä ajeltiin Rokan kanssa Turkkuseen Kotin Tanjan luokse fysioterapiaan kun se Rokan takaosan käyttö huonoa noissa hypyissä. No oikein hyvä kun mentiin.... Rokan selkäranka jumissa oikealta puolelta monesta kohtaa ja vasen puoli oli kanssa jumissa mutta vain lapojen kohdalta, suoliluu myös oikealta puolelta ihan jossain väärässä asennossa. No tunnin käsittelyn aikana saatiin jumit aika hyvään kuntoon ja kyllä huomasi käsittelyn jälkeen tehdyissä harjoitteluissa kuinka paljon paremmin Rokka pystyi ne tekemään, siis samat harjoitteet tehtiin ennnen käsittelyä myös. Tunnin aikana totesin myös että koirani lopettavat kaikki viljan syömisen, sillä Tanja huomasi kuinka jotain "möhnää" Roksulla oli kylkiluiden päällä sekä lantion seudulla, kyseessä ei siis ole läski vaan möhnä joka tulee viljatuotteista... No nyt aloitetaan viljaton elämä ja katsotaan seuraavalla kerralla onko "möhnä" kadonnut.

Kotiin saatiin ohjeeksi ravilenkkejä, mäkitreeniä, jalan nostoa, EI riehumista muiden koirien kanssa ja muutenkin hallittu liikuntaa joka voi olla hieman työlästä Rokan kanssa, mutta kuitenkin jos päästää juokseen vapaana niin silleen ettei ole mitään riehumiskavereita ettei vaan nyt satuta selkäänsä uudestaa ja joudutaan aloittaan selän "kuntoutus" jälleen alusta parin viikon päästä. Ei kuulemma ollut mikään ihme et Rokka ei hyppää hyvin, sillä selkä oli sen verran kunnolla jumissa ja monesta paikkaa, no nyt alkaa kuntoutus ja sitten takaosan lihasten metsästys!!!

Illalla lähdettiin Rapan kanssa kimppatokoileen Forssaan, olipa kiva treenata porukalla ja voi että kun meillä oli kivaa!!! Kiitoksia seurasta mukana olleille!!! Rapa teki hyppynoutoa ja pomppi todella hyvin, oli muuten ihan sika innokas ja iloinen. Seuraamista tehtiin palkaten perusasennot ja sekin oikein innokasta ja jopa vauhdikasta!!!! Pari suoraa luoksetuloa tehtiin muiden koirien välistä ja siinäkin niinku kaikessa tänään vauhtia!!!! Kaukot otettiin ensin ihan liikkeenä ja perään palkkasin pari kertaa ekat nousut, meinasi Rapa saadaa peruuttelu hepulin mutta rauhoittui kuitenkin juuri ennen sitä, ilme kaukoissa nyt kyllä kohdallaan  ja millään muulla ei oo väliäkään!!! Loppuun tunnari pari kertaa ja ne täydelliset!!!

Huomenna onkin tiedossa mielenkiintoinen päivä kun Rokka ei pääse vielä aksaamaan tämän päiväisen hoidon takia niin saampa itselleni laina koiran, saas nähdä miten mä pärjään vauhdikkaan maksi koiruuden kanssa, siitä sitten huomenna enemmän!!!!