Aamusta sitten lähdettiin ajaan se eilen tehty jälki, pituutta jäljellä oli noin 900m ja se sisälsi kaksi 90asteen kulmaa joissa makaukset. Tänään Rapa haisteli hienosti alkumakauksen ja lähti varmasti liikkeelle, mutta nyt kurssilla oppineena kehuin sitä kuitenkin ekat 10m ja sit päästin vasta koko liinan pituudelle työskenteleen. Alkuosa oli aikamoista ryteikköö ja kulkeminen oli suht hidasta ainakin ohjaajan. Vauhtia oli taas alussa vähän liikaa, joten jarrutin päättäväisesti liinan päässä. Ennen ekaa kulmaa mä ite sössin jotain enkä seurannu merkkejä ja hetkeksi eksyttiin, siis koira olisi mennyt ihan jälkeä mutta mä en vaan ollu ihan kartalla missä mennään. Tästä selvittiin ja mä pääsin taas kärryille, kulmamakaukset otti todella hienosti ja pysähtyi oikein haistamaan, matka jatkui varmasti seuraavalla suoralle. Suoran puolivälissä nenä nousi maasta ja varmaankin lähistöllä oli jotain riistaa, annoin pari metriä kulkea sivuun ja sit vaan annoin käskyn -jälki- niin hienostyi palasi jäljelle ja jatkoi hommia!!!Hymy Toinen kulma mentiinkin vähän vauhdikkaammin, no voi sanoa et Rapa pysähty mut se pysähdys ei ollut pitkä!! Kulma oli hakkuuaukon reunassa ja tuuli sattui puhaltaan niin että jäljen haju painoi koiran jäljen yläpuolelle ja tämänkin takia kulma sitten meni miten meni. Kolmas ja viimeinen osuus todella hyvää työskentelya jäljellä ja rauhallista. Huomasi selkeästi Rapasta et alkoi vähän väsyä ja hyvä niin että saatiin vauhti sopivaksi. Kaadon tutki tarkkaan ja otti suuhunsa!!!

Kokonaisuutena jäljesti kaiken aikaa nenä maassa ja aika tarkasti jäljen päällä. Ylitettiin monta riistapolkua eikä kertaakaan meinannu lähteä niille!!! VAUTSI!!! Hirven ja peurojen, sekä muiden metsän eläinten jätöksiä oli useaan otteeseen jäljen vieressä mutta ei kiinnostanut Rapaa yhtään. Nyt voi aika hyvin mielin suunnata reilun viikon päästä sinne mejä kokeeseen, olisin tyytyväinen kun kotiin tuomisina sieltä olisi tulos, siitä olisi hyvä taas jatkaa eteenpäin.

Iltapäivän pojat saivat olla maalla tarhassa kun mä kävin ratsastaan Hannan kanssa ja ulkoiluttaan pikku kilejä sekä Markkaa! Pikku likat olivat ihan ekaa kertaa ulkona ja vauhtia oli vaikka kuinka kun ensin vähän tutustuttiin paikkoihin!!!

DSC_0088.JPG

DSC_0106.JPG

DSC_0129.JPG

Myös Markka näytti miten mennään lujaa!!!

DSC_0140.JPG

DSC_0147.JPG

Ilta menikin takapihaa siivotessa ja haravoidessa Jaanan kanssa, nyt vaan kesä kukkia ostaan kun piha on siivottu. Pojat pääsivät vielä reippaalle lenkille kun sain Jaanan patistettua mukaani, mukavampi lenkkeillä kun on seuraa. Huomenna suuntaamme Pilvenmäelle match show:un kaikkien neljän koiran kanssa (siis mukaan lähtee myös äidin Ville ja Viljo), tarkoituksena olisi myös tokoilla huomenna jos vaan ehditään!!!