Viikko alkoi oikein mukavasti eli lenkkeiltiin heti aamutuimaan Katin ja koirien kanssa elonkierrossa oikein kunnon lenkki, olipa ihana ilma ja hyvää seuraa!!! Kiitos Kati ja koirat, me nähdään kyllä tällä viikolla viel muutama kerta!!! Mulla ei ollut lenkillä mukana kuin Rokka ja Uuno kun Rasmuksen yhdessä anturassa pieni haava ja en viitsi sitä nyt rasittaa kovasti että paranisi lauantaihin mennessä, Rapa ei kyllä mitenkään kamalasti tykännyt kun sai (joutui) jäädä Obelixin kanssa kotiin!!

Iltapäivällä kävin Forssas ja kävin hakemassa Rapan tassuun tossun et pääsee paremmin kulkeen ulkona ja ettei haavaan vaan mene likaa. Rapa tallustelee tossun kanssa tyytyväisenä ja ei haittaa kyllä yhtään sen menoa vaikka tassu "paketissa"!!!

Illalla tokoiltiin MTT:n parkkiksella ja myös Obelix oli mukana treeneissä ekaa kertaa, treenasi Saken kanssa tietenkin kaikenlaisii juttui ja ihan kivasti niillä näytti menevän, ei haitannut Obelixia uus paikka eikä mikään muukaan!!! Mä aloitin treenaamisen Rokan kanssa, tehtiin ekana luoksetulon seisomaan stoppeja niin et Sakke heitti pallon ja kyl parani stopit kummasti. Jäävät kaikki läpi pariin kertaan, muuten oikein hyvät mutta maahanmeno vähän hidas joten sitä tehopalkkasin pari kertaa. Ruutu merkin kautta molemmista suunnista ja ensin palkka merkistä ja sitten vasta pääse ruutuun jossa pallo odotti, hyvät merkit ja ruudut!!!

Rasmus teki merkkiä ja sit rallytoko juttui vaikka kuinka ja paljon. Alkaa puolen vaihdot lennossa sujuun jo todella hyvin ja samoin oikealla kulkeminen ja käännökset niin et Rapa oikealla puolella. Äkkiä se vaan oppii kun niitä tekee vähän leikin varjolla!!! Rapa ei treenannut enempää ettei tassu vaan rasita!!!

Uunon kanssa aloitettiin remmissä seuraamisella ja se yhtä hyvää kun ilman remmiä. Vähän tuppaa poikittaan mutta siihen auttoi vasempaan käännökset hyvin. Tehtiin muutama pidempi seuraaamis pätkä ja sitten pari ihan lyhyttä ja kaikissa todella hyvä ja tiivis kontakti. Liikkeestä maahanmenoja muutama ja huomasi selvästi et ollaan viime ajat treenattu seisomista mutta maahanmenokin löytyi, sitä tarvii vaan ottaa vaikka heti huomen uudestaan. Nouto ihan liikkeenä ja hienosti malttaa istua kun heitän kapulan ja palkkasin muutaman kerran odottamisen, sit itse noutoon joka siisti vähän tarvii viel apua sivulle tulemiseen kapulan kanssa mutta muuten kunnossa. Paluu vauhti vähän hitaampi kun meno mutta siihen  auttoi kun lähdin pakoon siinä vaiheessa kun Uuno ottanut kapulan suuhun. Ruutu ensin niin et Sakke vei sinne kaks kertaa lelun ilman et Uuno näki sitä ja molemmat hyvin, toisella jopa karkasi sinne, kolmas tyhjä ja stopista palkka ja se täydellinen, loppuun viel niin et pallo odotti ruudussa ja se hyvin myös!!! Ruutu vahvistunut pienessä ajassa Uunolle ja selvästi tietää mitä se tarkoittaa!!!

Rokka tuli vielä lopuksi tekee ohjattua niin et Sakke toimi liikkurina, ei otettu kun yhdellä kapulalla mutta niin et "liikkuri" kulki ihan kuin olisi vienyt kaikki kapulat. Palkkasin joka toinen kerta merkin ja merkki parantunut paljon, ohjatut tänää todella hienot. Molemmat puolet tehtiin kaksi kertaa ja ei mitään ongelmia merkiltä lähdön kanssa vaan lähti joka kerta varmasti ja suora viivaisesti oikeaa suuntaan et kyllä se ohjattukkin tästä pikku hiljaa alkaa toimimaan!!!