Iltapäiväl taivallettiin Marjan ja Jepen kanssa pitikin elonkiertoa ja taas oli todella upea ilma. Harmi kun tänään jäi sit kamera kotiin, olis ollu taas mahtava kuvaus ilma.... No ens keralla sit taas kamera mukaan. Lenkin jälkeen käytiin ottamas Rasmuksen kanssa paikallaolo Jokioisten k-kaupan pihassa, melkeinpä oven edessä. Marja palkkaili välillä, pysyi hienosti. Häiriöö olisi saanut olla lisää, tää kylä oli melkein kuollut ohi ei mennyt kun yksi ihminen.... No tässä joku päivä mennään tekeen Forssaan sama juttu, jos olisi sitten vähän enemmän ihmisiä ja liikettä ympärillä.

Vaulammilla otettiin hyppynouto, muuten kaikki hyvin paitsi jos heitän vasemmalle esteen sivuun niin menee kapulalle herkästi hyppäämättä..... Vahvistin tätä ja lopulta meni jo hienosti hypyn kautta vaikka heitin pari metriä esteen sivuun vasemmallle. Harjoituksen puutetta vain!

Illal lenkkeiltiin Tiian kanssa, ovat koirat ainakin saaneet liikuntaa ja samoin mä. Nyt alamme naksuttelemaan ja tekemään kaikkea kivaa vielä illan ratoksi. Huomennä ei ehditä paljon treenaamaan kun mä lähden ale ostoksille ideaparkkiin ja voin kuvitella että menee melkein koko päivä ja ainakin kaikki rahat..... =)