Tänään lähdettiin iltapäivällä koko perhe Tammelaan lenkille, sinne ihanalla järvelle jossa ollaan käyty muutama kerta Katin kanssa. Nyt vähän ennen auton "parkkipaikkaa" niin tiellä oli kuollut kyy, voitte vaan arvata mikä huuto autossa alkoi ku mä huomasin sen. Eipä saanu edes Sakke mennä autosta ulos katsomaan sitä, sen verran kovaa ja paljon mä huusin.... Pelkään siis käärmeitä ihan kuollakseni ja olen ihan varma et pyörtyisin jos sellaisen huomaisin luikertelevan mun lähettyvillä. No käärmeen ohi sitten selvittiin ja päästiin autosta ulos, en sit yhtään ollu vainoharhoinen luulin et joka pusikossa on kyy ja huusin vähän väliä ihan paniikissa. Toivottavasti lähellä ei ollut ketään marjastajia sillä varmaan ihmettelivät mikä siellä huutaa. Kädet tärisivät ja sydän hakkasivat melkein tunnin tuon kyyn näkemisen jälkeenkin.

No koko lenkki selvittiin ilman käärmeitä, onneksi! Pojat nauttivat jälleen kun pääsivät uimaan ja saivat vaan kahlailla pitkin rantaa. Metsässä ja rannalla oltiin parisen tuntia, olipa kerranki väsyneitä koiria kun päästiin autolle. Rokka näytti uimataitojaan pariinki  kertaan. Kierrettiin poukama ja Rokka jäi sinne jotain tutkimaan, huomasi meidät vasta kun oltiin toisella puolella....No ei siinä auttanut sit kun uida muiden luo, ei tullu pikku miehellä ollenkaan mieleen et maata pitkin pääsis ihan juoksemalla!!! Hyvä vaan kun ui ja uikin todella reippaasti ja hyvällä tekniikalla!!!

DSC_0195.JPG

Oli sitten pakko kokeilla uiko ukko toiseenkin suuntaan... Ui todella reippaasti Kapen ja Rapen perässä kun Sakke meni toisella puolelle kutsumaan poitsuja!!!

Rapa ui melkein kaiken aikaa, kyllä pitäis olla kuntopuoli kohdallaan kun pulikoi varmaan tunnin verran!!!

DSC_0199.JPG

Kasper kävi muutaman kerran kastelemassa itsensä, mutta tyytyi sitten seuraileen muiden tekemisiä ja paistatteleen päivää!!

DSC_0292.JPG

Rapa ja Rokka kuivattelivat itsensä juoksemalla pitkin pusikoita, oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

DSC_0219.JPG

DSC_0275.JPG

Kapekin innostui hieman leikkimään, leikin nimi: jahdataan pentua jos se vaikka alkaisi huutamaan!!!

DSC_0262.JPG

Illalla otettiin pikaiset sisätokot: Kapen kanssa karhu ja päivää temppua. Rasmuksen kanssa sivulletuloja ja peruutusta naksun kanssa. Kaukot liikkeenä ja leikkien nopeita vaihtoja. Loppuun pari suoraa luoksetuloa. Kaikki sujui oikein hyvin!!!Hymy