Aamusta lähdettiin ideaparkkiin vähän katseleen ja siit sit suunnattiin sisko-tytön ja kummipojan nimppareille Hämeenlinnaa. Isot pojat jäivät kotiin, mutta Rokka pääsi mukaan että oppii matkustaan yksinkin.

Kotona odottikin kaksi energistä ukkoa kun päästiin iltapäivästä kotiin, no sitten kaikki poijjaat autoon ja suunnattiin maalle koko pesueen voimin. Meille oli tullut "hoitokoira" Lacina päivän aikana maalle ja siiitähän meidän pojat innostuivat, tyttö tullut heille kylään!!!Hymy Lacina tuli meille pariksi päiväksi kylään ja vähän harjoitteleen noit taippari ja jälkijuttui.

DSC_1103.JPG

Rokka ja Lacina tutustuvat

DSC_1105.JPG

Sitten alettiin leikkiin Villen kanssa!!!

Rapan kanssa treenattiin maalla aikammekuluksi tokoa ja ilmeni suuri mysteeri nimeltään ruutu.... Eli tarkoitus oli lähettää tyhjään ja palkata stopista, eka kerralla meni vähän toiseen reunaan (palkkasin kuitenkin) joten otin uusiksi ja sit vaan tarjoili merkkiä. Menin sitten toiselle reunaa ruutua jä lähetin sieltä niin teki aivan täydellisen ruudun, meni aivan keskelle ja kääntyi muhun päin ennen käskyä!!! Sit taas palattiin sinne sivulle mistä aloitettiin ja se merkin tarjoaminen vaan jatkui.... En niinku ymmärrä miks tarjoo sielt sivulta sitä merkkiä vaikka sitten toiselta reunalta juoksee ihan keskelle....En ymmärräYllättynyt Otin pari ruutua sit kupin kanssa ja ne todella hyviä, eikä sit palattu tuohon ongelmaan uudestaan, mietin sitä nyt pari päivää ja sit kokeilen taas uudestaan. Metallinouto otettiin välissä ja se todella hyvä, sit alettiin harjoitteleen tuota ruudun häiriötreeniä torstaita varten.... Siit en sit kerrokkaan enempää ku sen et hyvin sujui!!!!

Kaukojen kanssa vähän leikittiin ja vaihdot olivat todella terävät, istuminen on selvästi huonoin nyt kaukoissa joten siitä palkkailin paljon että saa sitä vahvistettua. Lopuksi vielä tunnari, joka jouduttiin tekeen 3 kertaa et olin tyytyväinen. Ekalla kerralla kävi eka ruudun kipolla (mikä oli siellä takana n.10m päässä kapuloista) mutta palasi sieltä kapuloille ja toi hienosti oman, toisella kertaa otti oman mutta pudotti sen ja haisteli kaikki läpi ja nosti sit uudelleen oman. Kolmannella kerralla sit aivan loistava tunnari ja olin super tyytyväinen!!!Nauru

Illalla lähdettiin sit vielä uittaan koko sakkia, Rokka hyökkäsi veteen ensimmäisenä ja haki uimalla hiensoti kepin, mutta ei sitten halunnut enään uudestaan mennä. Olisiko vesi ollut jo vähän kylmää, mutta hyvä kun ui!!!! Rasmus uiskenteli Lacinan kanssa pitkin järveä ja kilpailivat kumpi ehtii ensin lelulle/kepille!!! Kasperkin kävi kastaan mutta tyytyi sitten rannalta tarkkailuun!!!

DSC_1115.JPG

Rasmus noutaa!

Lacina teki hyviä vesinoutoja eli se on ainakin taippareita silmälläpitäen kunnossa!! Täytyy huomenna vielä yrittää siipien kanssa samaa juttua, mutta en usko että tuottaa ongelmia. Luulen et Rokkakin syösyy veteen kun näkee siiven siellä, sillä ne on aivan parasta sen mielestä tässä elämässä!!!

DSC_1169.JPG

Puhdas ja kaunis Rokka!!!Silmänisku