Iltapäivällä sovittiin Marjan ja Katin kanssa kimppatreenit Forssaan feeniksin kentälle ja olipa kivaa treenata isolla kentällä ja kenttä oli vielä kuivakin!!! Kevät ja kesä taitaa tulla oikeesti kun  maatkin kuivaa!!!

Rasmus pääsi aloittaan vanhemman oikeudella, ekaksi tehtiin idari. Rapa tarjoili ensin vaan istumista vaikka mä olisin halunnut seisomisen...No en voinut kauheasti sanoa tuohon istumiseen mitään kun sitä ollaan kovasti treenattu ja se on ollu niin vaikeeta. Lopulta saatiin tehtyä sitten seisominenkin ja päästiin jatkamaan idaria, joka sujuikin loppuun sitten erinomaisesti!! Kaukoja tehtiin aluksi kisaomaisesti ja sitten leikkien peruuttamisen yhteydessä. Liikkeenä todella kivasti ja samoin leikkien. Luoksetulo tehtiin myös ensin liikkeenä ja se todella hienosti, perään pari suoraa ja niissä oli vauhtia kun lähdin käskyn jälkeen pakoon. Ruutu tehtiin Marjan avustuksella eli Marja palkkasi Rapan ruudussa ettei nouda alustaa mulle, vauhti oli oikein hyvä nyt ruutuun mennessä ja muutenkin ruutu ok. Loppuun vielä ohjatun oikea puoli, ekalla kerralla meinasi mennä ruutuun joka oli sivussa vasemmalla, mutta uusinnalla oikein hyvä ohjattu. Toinen kerta perään ja nyt todella hyvä ohjattu, Rapa oli kyllä todella pätevä tänään ja iloinen. Taitaa Rapa piristyä kun maat kuivaa sillä oli todella iloinen treeneissä ja innokas!!!

Rokka roksutti aloitti sivulletuloilla ja ne vauhdikkaita ja iloisia. Tehtiin seuraamista muutamia askeleita namin kanssa ja seuraa kyllä todella hyvin. Käännöksiä harjoiteltiin joka suuntaan ja sujui todella hyvin kun mä vaan muistan pysyä suorassa ja katsoa eteenpäin. Pari suoraa luoksetuloa uuden lelun kanssa ja oli ainakin vauhtia miehessä, hyvin kyllä odottaa lupaa lähteä liikkeelle! Ruutuun vietiin eka lelu yhdessä ja sitten Kati lisäili sinne pari lelua, meni todella hyvin leluille, yhdella kerralla vähän ihmetteli kiviä maassa mutta jatkoi matkaa silti lelulle. Kaukoja otettiin ihan sekaisin ja kivasti tekee asennonvaihtoja, seisomaan nousut on kyllä todella hienot hyppää nimittäin taaksepäin!!! Kivasti kesti pikku ukko häiriöö, sillä Roisto treenasi kaiken aikaa vieressä vinkupallojensa kanssa. No välillä pojat juoksivat peräkkäin pallojensa kanssa mutta eipä se menoa haitannut!!

Kiitoksia Marja ja Kati hauskoista treeneistä ja Katille kiitos lenkkiseurasta, otetaan taas pian uusiksi kun vaan ehditään!!!