Aamupäivällä lähdettiin Forssaan asioille ja Uuno pääsi yksin mun ja Saken mukaan. Käytiin käveleen reilu puolen tunnin citylenkki ja herra käyttäytyi oikein mallikkaasti ja sivistyneesti!!!

Päivä vierähti raksalla siivoillessa, nyt on kaikki ylimääräinen kannettu sisältä ulos ja lattiat imuroitu. Pihanki sain haravoitua ja johan alkoi näyttämään paljon mukavammalta!!!

Vähän vielä fiksailua niin sit se on valmis!!!

Tokon hyppyestekkin kannettu pihalle, kohta saa omalla pihalla treenailla vaikka kuinka ja paljon!!!

Eilen vetämäni jäljet käytiin alkuillasta ajamassa, Rapan jälki oli vähän vajaa 500m pitkä ja siinä oli kaks kulmaa, toisessa katko ja kaksi tupla makausta. Alussa oli vähän turhankin innokasta toimintaa ja tuppasi se rauhallinen jälkityö unohtua, huomasi hyvin et Rapa kovin innoissaan ku ei olla pitkään aikaan päästy jäljestään. Loppua kohden jälkityö tarkentui ja rauhoittui eli muuttui sellaiseksi Rapan "normaali" jäljestykseksi!!! Katko selvitettiin taidokkaasti ja molemmat tupla makaukset otti hyvin. Kokonaisuutena hyvä mejäkauden aloitus ja tästä hyvä jatkaa kohti kokeita!!!

Rokan jälki oli normaali avo luokan jälki (paitsi et pituus 400m)  jossa siis kaks kulmaa joissa makaukset. Rokka aloitti kanssa todella innokkaasti ja vauhdikkaasti, no jälkityö rauhoittui kanssa loppua kohden. Vähän sellaista Rokka maista sinkoilua oli havaittavissa ja olisi pitänyt ehtiä tekemään miljoona asiaa samaan aikaan!!!! Kulmat+makaukset Rokka merkkasi erittäin hyvin ja lähti tarkasti heti oikeaan suuntaan. Rokankin jäljestys hyvää vaikkakin himan vauhdikasta mutta luulen et tasoittuu tässä kevään mittaan kun päästään tekeen muutamat jäljet ennen kokeita!!!

Oli vaan niin ihanaa päästä jäljestään koirien kanssa, molemmista pojista näki niin selvästi kun ne nautti hommasta. Mustakin oli kiva vaan kulkea niiden mukana ja antaa niiden ohjailla mua, näinkin päin joskus!!!! Kyllä talvi oli jotenkin todella pitkä mutta onneksi nyt mejä kausi korkattu ja pääsiäisenä varmaan puuhataan taas uudet jäljet pojille metsään et saadaan sitä varmuutta hommaan ja tuo alkukauden "sinkoilu" vähän vähemmäksi!!!!

Illalla viel treffattiin Tiia ja Onni ja käytiin vähän käveleen koirien kanssa. Oli pojilla kivaa kun saivat juosta, varsinkin kuraojassa!!!Uunon kanssa viel äsken naksuteltiin, nyt alkaa olla ehdollistaminen naksuun kunnossa et nyt vaan opettaan kaikkea kivaa sen kanssa!!!!